Sizce PUBG Mobile neden bitti?

1xSpace

Hectopat
Merhaba, bu konu hakkında ki yorumunuzu bayağı merak ediyorum. Zamanında birçok kişinin oynadığı ve Türkiye'de bile yüzlerce içerik üreticisinin videolarını çektiği bu oyun, şu an ortalama videoları 50-60k izleniyor. Eski dönemleri hatırlıyorum, PUBG Mobile ile alakalı videolar yüz binlerce, bazen ise milyonlarca izleniyordu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bu konu hakkında ki yorumunuzu bayağı merak ediyorum. Zamanında birçok kişinin oynadığı ve Türkiye'de bile yüzlerce içerik üreticisinin videolarını çektiği bu oyun, şu an ortalama videoları 50-60k izleniyor. Eski dönemleri hatırlıyorum, PUBG Mobile ile alakalı videolar yüz binlerce, bazen ise milyonlarca izleniyordu.

Yenilik getireceğim derken güncellemelerle oyunu çöp etmeleri ilk çıkıtığı dönemde harikaydı son durumunda o sadelikten eser yok.

En basitinden oynadığım cihaz oyunu 60fps açabiliyor iken şu an oynamaya çalışsam 20-30 fps açabiliyor oluşu.

Çinlilerin çok başka bir yaşam tarzı var, birçok Çinli platformda bunu görürsünüz Her yerden pop-uplar, parıltılar saçma sapan ödüller çıkıyor. Sürekli yenilik adı altında anlamsız değişiklikler yapılıyor.

Eskiden 1GB civarında olan oyun şimdi 6 GB falan olmuş, 2 sene önce oynadığım cihazla bu halini oynayabilmem imkansız.

Çinlilerden alıp arındırsalar, birkaç teknik yenilik getirseler yeniden coşar. Mobildeki en iyi oyun çünkü.

Bunun bir de hile tarafı var, hilesiz maç bitirmek lüks olmuş, birkaç yıl önce takımımda birisi hile kullandığı için keskin nişancı modundan banlanmıştım, oyun ilerledikçe elimdeki silahları kullanamaz oluyorum, beni cezalandırıyor oyun. Ama hilecilere en ufak müdahale yok.

Son düzenleme:
Sadece PUBG Mobile değil, genel olarak Battle Royale oyunlarının ömrü bitti. Aynı şeyleri tekrar ediyor oluşu ve ağırlığı sıkıcı kılıyor o tip oyunları.

Hızlı olup da farklı şeyler sunanlar zaten oynanabilir durumda hâlâ, Apex Legends gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı