Sizce Steam bir sürpriz yapar mı?

Bu da herkesin Epic Games'e akın etmesini sağladı
Böyle bir şey olmadı. Herkes GTA 5 aldı, o kadar. Hala o iğrenç Launcher kullanılıyor. Bu şekilde hiçbir şey olmaz. Origin, Uplay bile çok daha iyi. En fazla onların seviyesine gelebilir bu şekilde.
Steam'de profil olması. O profilin güzelce özelleştirilebilir olması birçok kişinin sevdiği bir özellik. Bu özellikler dışında birebir aynı olsalar bile bu özellikler yüzünden Steam kullanacak çok fazla kişi var.
Epic bundan önce de oyun dağıtıyordu. Daha da öncesinde Unreal Engine gibi harika bir şey yaptı. İnsanların yeni duyması onu yeni bir şey yapmıyor. Launcher işinde 1-1,5 yıldır varlar. Şu ana kadar yaptıkları tek şey fiyat güzellikleri. Detroit: Become Human 20 lira olarak önsiparişteydi. Bir sürü ücretsiz oyun dağıtıldı. Ama hala Launcher'ı kullanmak kanser olma sebebi. Her şeyden önce bunun düzeltilmesi lazım.
Steam'in yaz indirimlerinde alışılmadık bir şey yapacağını sanmıyorum. Adam ineğini sağmaya devam edecektir.
 
Adamlar 1 yılda 5 büyük indirim yapıyor. Ve indirimlerde ben sayısız oyunu çok uygun bir fiyata aldığımı bilirim. GTA V gibi çok oyunculu açısından tarihi geçmiş (Millet çok oyunculu mod üretti) ve tek ekstrası olan hikayesinin zaten maksimum 50 TL'ye kod olarak teslim alabileceğin bir oyunun bedava olması bana pek ekstrem bir teklif gibi gelmiyor. Steam'in zamanında 150 tl'lik oyunu 30 tl'ye indirdiğini gördü bu gözler. Steam zaten yapacağı sürprizi yaptı.
 
Son düzenleme:
Steam, çoğu zaman ücretsiz oyunlar konusunda çok cimri. Pek zannetmiyorum. Yaparsa da bir süreliğine ücretsiz yapar, sonra da kütüphanemizden silinir.
 
Sürpriz olacağını sanmıyorum. Epic ne kadar ücretsiz dağıtım yapsa da hepimizin oyun için kullandığı ana platform Steam.
Bu gün FIFA, BF oynamak için mecburen Origin kullanıyorsak Epic'te aynı kalacaktır.
 
Yapmaz, Epic'i eğer kaale alsaydı şuan adam akıllı bir oyunu bedava yapardı, aralarında dağlar kadar farklar olduğu için, Steam pek takmıyor.
 
Epic Games’in bana etkisi sadece olumsuz oldu böyle zamanında para verip oynadığım oyunlara aptal kitleyi çekip oyunumu mahvetmeye devam ederse daha ucuz da olsa Steam’den alacağım.
41ogru.jpg
 
Sadakat Sistemi adında bir sistem üzerinde çalıştıklarına dair haberler var. Bu sisteme göre sadık kullanıcılara ödüller ve ekstra özellikler sunacaklarmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı