Sizce The Last of Us 3 çıkacak mı?

Bence fazla mantık aramamak gerek, seri tıpkı Witcher 4 gibi aynı mantık devam eder.

Witcher serisi ayrı bir başyapıt TLOU serisi film oyunu olduğu için aynı mantık yapamazlar bence hikayeyi derin şekilde değiştirmeleri lazım. Mekanik olarak çok değişiklik olmaz Uncharted de falan gördük.
 
@limon.34 hikayenin yarım kalmasıyla ilgili konuşursam çok ağır konuşurum ama. :D ama her türlü yarım kaldı yani hiçbir sonuç yok ki oyunda. Bütün oyun boyunca peşinden koştuğumuz şey bile saçma şekilde sosonuçlanıyor.

Ucu aşırı açık kaldı hocam be bari sonda kızın nereye gittiğini falan söyleselerdi.
 
Başlıktaki gibi dostlar sizce gelecek mi, gelirse de ellie ana karakter olur mu?

Yönetmen bunun icin dogru zamanı beklediğini söyledi. Şu an intergalactic oyununu gelistiriyorlar ve oyun PS6 çıkmadan yani en geç 2027 yazda çıkacak.
İntergalacticden sonra büyük ihtimalle The Last of Us part 3Ü geliştirirler hatta şu an bile geliştirildigine dair söylentiler var. En erken 2030'da çıkar hatta 2030a ihtimal vermiyorum benim fikrim 2033'te çıkar hem de 20. yılı.
 
Şu an ya nathan in kızı üzerine Uncharted olabilir.
Kızı üzerine olması da gerek yok. Oyunun sonunda öyle çok yaşlı falan görmedik. Hem o aradaki yıllarda geçen bir oyun yaparlar olur biter. Ama pek istiyor gibi durmuyorlar. Yeni Gow gelecek bence ama Uncharted Tlou falan 4 5 sene sonra ancak gelir bence geleceği varsa.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı