Sizce ülke olarak gençlerin durumu nasıl?

İnstagram'da dediğiniz sayfalardan çok var. Bir örgüt var İnstagram örgütü içine girince çıkamıyorsun. Hem Post çalıyorlar hem saçma sapan reklamlar sapıkça şeyler rezalet o sayfalar. Bütün BOT'lar o sayfalara yığılmış. Mesela post çalma konusunda Fun4Gaming adlı sayfanın adı çıkmıştır diğer sayfalardan post çalma konusunda.

Bende 15 yaşındayım. Uzun çoraplı yaşıtlarımdan pek hoşlanmıyorum.

Evet ama "Eheh ben Atatürkçüyüm çomar seni" diyerek geziyorlar.
Instagram'a attıkları ''Laiklik'' tarzı içki hikayelerini unutmayalım.

Ah onlar hele en kötüleri birde aksini düşünene çomar diyorlar.

Din değiştirmeyi havalı olmak sanıyorlar.
"Kimse taşa tapmıyor ben taşa tapıyım ve havalı olayım"
Aynı şeyleri bende düşünüyorum.

Son düzenleme:
12-18 yaş arası kitle için konuşacağım. Bu yaş aralığındaki varlıklar çoğu zamanını CSGO oynayarak, Çukur izleyerek, sokakta kabadayı rolü kesmekle meşgul. Bu böyle devam ettiği sürece ülkenin gelecek nesilleri çok fazla şiddete eğilimli olacak. Daha çocuk yaşta adam kesmeye, dövmeye özenecekler, özeniyorlar zaten.

Çocuklar daha faydalı olabilecek işlere yönlendirilmeli. Burada iş en fazla biz velilere düşüyor. Kendim olabildiğince çocukları uzak tutmaya çalışıyorum.

Tiktok çeken kesimi dahil etmiyorum. Onlar işin içerisine girince bu ülkenin geleceği için hiç ümidim kalmıyor maalesef.

Eğitimsiz, aileleri tarafından şımartılmış ve dünyadan haberleri olmamasına rağmen her haltı bildiklerini sanan kafaları gökte akılları g*tte bir gençlik. (Bizim liseye kadar telefonumuz yoktu sevgiliden ziyade gelecekte insanlara nasıl faydamız dokunur onu düşünürdük kavgamız küfürümüz olsa bile bu kadar zıvanadan çıkmış şekilde değildi)

Bunların Özgüvenli plus modelleri de var. Dedesi yaşındaki adama bağıran falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…