Sizce yoldaş maçındaki düşman hile mi?

Makaleler
11
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QEzs8-HvFEv-UOPVY-7ro6e-PjNpP

Arada bir kapatıyor, arada bir açıyor ve çok değişik atışlar yapıyor. KAPRIBOO'dan bahsediyorum.
Bu adam önceki maçıma da geldi ve Famas'la one tap falan attı.

Başlarda çok kötü oynuyor ama bazen çok garip atışları var, izlerseniz görürsünüz.

Not: tekrar izledim de çok hileye benzemiyormuş. Benim gözümden görseydiniz maçta adam çıktığı anda kafa vuruyordu, hile sandım.

Son düzenleme:
steam://rungame/730/76561202255233023/+csgo_download_match%20CSGO-QEzs8-HvFEv-UOPVY-7ro6e-PjNpP

Arada bir kapatıyor, arada bir açıyor ve çok değişik atışlar yapıyor. Kaprıboo'dan bahsediyorum.
Bu adam önceki maçıma da geldi ve Famas'la One tap falan attı.

Başlarda çok kötü oynuyor ama bazen çok garip atışları var, izlerseniz görürsünüz.

Not: Tekrar izledim de çok hileye benzemiyormuş. Benim gözümden görseydiniz maçta adam çıktığı anda kafa vuruyordu, hile sandım.

Hocam maçı izledim adam temiz oynuyor. İzledikten sonra csw üzerinden istatistiklerine baktım adam yorumladığım gibi temiz.

Not: Tekrar izledim de çok hileye benzemiyormuş. Benim gözümden görseydiniz maçta adam çıktığı anda kafa vuruyordu, hile sandım.

Ping farkından dolayı olabilir bu şekilde düşünmüş olabilirsiniz.

CSWatch bu site işinizi görür çoğu zaman.
1754937670101.png

İyi miymişim :D Faceit çok çok az girdim,.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı