Size göre RTX 3090'nın tanımı nedir?

Hocam gereksiz değil. Siz her oyunu 4K Ultra ayarlarda RTX 3080'den daha yüksek fps ile oynamak istemez misiniz?
İsterim ama bunun için 10.000 TL daha fazla vermek istemem. Zaten RTX 3090 ile 3080 arasında oyunlarda devasa bir fark yok. Ama render, içerik üretimi alanına giren testlere baktığınızda devasa bir fark olduğunu göreceksiniz.
 
Sistemindeki tüm parçaların bir takım olarak çalışmasının vakti geldi. Mystic Light RGB aydınlatma efektleriyle ekran kartınızı diğer tüm uyumlu cihazlarla senkronize edebilir, oyun esnasındaki ışık gösterisini bambaşka bir seviyeye taşıyabilirsiniz. Eğer karanlıkta savaşmayı tercih edenlerdenseniz, tek bir tuşla tüm ışıkları da kapatabilirsiniz.


TRI FROZR 2 düşük sıcaklık ve sessizliğin mükemmel dengesini sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Böylece uzun oyun seansları ensasında bile bilgisayarınız serin bir şekilde çalışırken fanların sesi sizi oyunun atmosferinden ayırmaz.


Yeni nesil TORX FAN 4.0 fanlar, TRI FROZR 2 soğutma sistemin en önemli oyuncularından biridir. Çiftler halinde bir dış bant ile birbirine bağlı çalışan fan kanatları, daha fazla hava akımını, daha sessiz bir şekilde soğutma bloğuna yönlendiriyor.


Core Pipe, köşeli tasarımı ile alışılagelmiş ısı borularına göre aynı alanda daha fazla yüzey teması sağlar. son derece hassas hesaplarla üretilen Core Pipe, GPU’nun üzerindeki ısıyı en verimli şekilde soğutma bloğuna iletir.


AIRFLOW CONTROL teknolojisinin sunduğu soğutma bloğundaki saptırıcı kanatlar sayesinde hava akımı daha geniş bir yüzey alanı ile temas ederken, maksimum soğutmayı sağlayacak alanlara yönlendirilir. Dalga profilli Wave-curved 2.0 kanatlar, kenarlarındaki özel tasarım sayesinde istenmeyen hava akımı harmoniklerini azaltarak gürültü seviyesini düşürür.


Çift rulmanlı TORX FAN’lar standart fanlı ekran kartlarına göre yüksek dayanıklılığa sahiptir. Bu sayede uzun ve yoğun oyun seanslarıyla geçen seneler ardından bile sorunsuz ve sessiz çalışır.


Arkanızı kollayacak kadar sağlam!

GAMING serisi, yoğun oyun seanslarında size en iyi şekilde hizmet edecek şekilde üretildi. Bu efsanevi donanım, özelleştirilmiş PCB sayesinde artık ekstra güce sahiptir.

Temkinli olmak iyidir.

Özelleştirilmiş devre kartı üzerine eklenen sigortalar sayesinde elektriksel hasara karşı ek koruma bir koruma katmanı sunuyoruz.

Üstün kaliteli malzemeden üretildi

Yeni devre kartı, 2 oz. kalınlaştırılmış bakır ile üretildi. Böylece daha yüksek iletkenlik ve ısı giderimi sunarak güvenilirliği ve performansı arttırıldı.


360° Serinlik

Temas etmeyen yer kalmasın. Metal backplate ‘e entegre edilen ısı boruları PCB arkasında bulunan bellek modüllerinin soğumasında etkin rol oynar.


Tek Tıklamayla Hızaşırtma

Afterburner - OC Scanner, GeForce® ekran kartınızdan en fazla performansı almanın en kolay ve en güvenli yoludur. NVIDIA tarafından geliştirilen bir algoritma ile maksimum saat hızlarını belirler ve ekran kartınıza güvenle uygular.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı