Onu bırak yahu. Biz çözüm öneriyoruz, konu sahibi kendi mesajını çözülmüş olarak işaretliyor alakası olmamasına rağmen...@WaIter White çözüm istiyorsan log okuma veya mavi ekran kategorisinde takılman lazım.
Yoo, sizin ki gayet iyi. Benimkine bak(!)EİC sayısının bir önemi yok. @Samotne Ciasteczka ile benim çözüm sayım gayet az ama foruma katkımızın olduğunu düşünüyorum.
O kadar haklısın kiModeratörler hep şu tarz insanlardan seçiliyor gibi adeta komplo teorileri üretmek falan bana biraz garip geliyor doğrusu.
Çözüm sayısının sizin profilinize bir katkısı yok. Çözüm yalnızca konuları sonradan okuyan üyeler için yardımcı olan bir sistem. Sizin mesajlarınızı rütbenize veya çözüm sayınıza göre değerlendiren biri varsa o kişinin kendi hatasıdır. O zaman foruma yeni üye olanlar hiç ciddiye alınmasın. Bu konuda yanlış düşünüyorsunuz. Çözüm rekabet doğuran bir sistem olmamalı. Bu kafada soru cevaplamayın.
@Blacksidemre konuya gelecek olursam senin bu forumuna olan bakış açının yanlış olduğunu düşünüyorum. Technopat'ı gereğinden fazla ciddiye alan üyeler var, bunlardan biri de sensin. Burası bir aile ortamı değil, gerçek hayatınızdan uzaklaşmayın. Boş zamanlarında yardımcı olmak istersen foruma girersin. Eğer eğlenmek istiyorsan ailenle vakit geçir ya da yeteneklerini geliştirecek uğraşlar edin. Bu da sana benden naçizane bir tavsiye olsun.
Eğlenmek amaçlı bu foruma girersen kendine bir şey katabileceğini düşünmüyorum. Burası bir bilgi kaynağı. Konu dışı ve mizah kategorisinin de talep fazlalığından dolayı açıldığını düşünüyorum. Bana kalırsa amacı dışında kullanılıyorlar.
Üye olduğum süre boyunca bir sürü moderatör gördüm ve kişisel amaçlar ile ceza veren moderatörler hep var. Bunun aksini iddia etmek doğru değil açıkçası.hiçbiri sizi takacak ve kişisel amaçları doğrultusunda ceza verecek insanlar değil.
Ben burada ayrılığı 2 kez yaşadım. Birinde artık zaman harcayamadığım içindi. Bayağı uzak bir yere seyahat ettiğim için de zaten pek uğrayamamıştım ve 9 ay gelmemiştim foruma. İkincisi gayet birilerine karşı olan öfkem ve sınav kaygısıydı. 3 ay gibi bir süre buraya uğramadım zaten sonra. Onu da bilenler biliyor zaten. İçini dökerek iyi yapmışsın. Bize ne diyen olacak kim olursa olsun ona konudan çıkmalarını ve gerginlik yapmamaları için mesaj atmamalarını öneririm. Bazen ben de iğneleniyorum. Ama haklı olduğum yerde ben de haklılığımı ispatlayana kadar karşımdakine saldırabiliyorum.Merhaba sosyal. Size içimi dökmek adına ufak bir açıklama yapmak istiyorum. Bu yazıyı okursanız çok sevinirim.
Zamanında bazı üyelerin iğnelemesinden ve derslerin yoğunluğundan dolayı foruma uzun bir ara vermeyi düşünmüştüm. İki ay boyunca buraya adım atmamıştım. Bu ay bu arayı bozup geri dönmeye karar verdim. Bazı üyelerin ayrılması da işime geldi. Birkaç gün belli başlı konularda üyelere yardımcı oldum. Yardımcı olduğum kadar cezalar da art arda geldi. Yine de yardımcı olmaya çalışıyordum. Fakat konulardaki şahsi önerilerimden dolayı downrateler ve kırıcı ifadeler dahil kötü yorumlar da aldım.
İşin garip yanı yanlış bilgi verdiğim 1-2 konu anca vardır. Doğru cevapladığım konulardan çözüm bile alamadım. Konular açtım, yardımcı bile olunmadı. Yardım hevesim maalesef kalmadı. @Caner Uncu hocam da zamanında beni boş diye nitelemişti üyelere yardımcı olmadığım için. Yardımcı olunca olanı gördüm. Boş olmayı yeğlerim.
Ben artık kendim olarak forumda gezeceğim arkadaşlar. Kendi video içeriklerim olsun, mizahi içerikli konular olsun bunları atmaya devam edeceğim. İstediğinizi deyin artık. Size göre hareket etmeyeceğim daha fazla. Üzülen sonra yine ben oluyorum. Tek eğlence kaynağım bu forumdur. Oyuna vakit yok zaten. Burada sizinle olmaktan mutluyum. Beni dinlediğiniz için teşekkür ederim. İyi sosyaller.
Eleştiriler neticesinde atılan ifade banları gibi.Üye olduğum süre boyunca bir sürü moderatör gördüm ve kişisel amaçlar ile ceza veren moderatörler hep var. Bunun aksini iddia etmek doğru değil açıkçası.
O zaten moderatör olma şartlarından biriEleştiriler neticesinde atılan ifade banları gibi.
Üyelerin kafasında düşüncesi dahi oluşsa ilgili moderatörler uyarılıyor.Üye olduğum süre boyunca bir sürü moderatör gördüm ve kişisel amaçlar ile ceza veren moderatörler hep var. Bunun aksini iddia etmek doğru değil açıkçası.