Size özel korkularınız var mı?

• Konuyu başlatan ddr1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 36
  • Görüntüleme 2.550
Şimdi şöyle;

Herkes klasik şeylerin aksine değişik şeylerden, paranormal anlamlar çıkardığınız korkular var mı? Örnek vereyim;

Herkes bir anda bir yerden kafa fırlamasına korkar, ama ben yandan uzanan kafadan korkuyorum. Böyle bir yere bakarken yandan bi' kafa uzanıyor. Böyle değişik paranormal olay korkunuz var mı?
Su kaydırağında kalmaktan korkardım içinde su var boğulucam diye (klostrofobi) halada korkuyorum.

Su kaydırağında kalmaktan korkardım içinde su var boğulucam diye (klostrofobi) halada korkuyorum.
Klostrofobi, genel anlamıyla küçük bir alana ya da odaya girmenin veya kaçmanın korkusu. Birçok durum veya uyaranlar tarafından tetiklenebilir; kalabalık asansörler, penceresiz odalar ve hatta dar boğaz kazaklar da dahildir. Genellikle anksiyete bozukluğu olarak sınıflandırılır ve bu genellikle panik atak ile sonuçlanır. Wikipedia'dan alıntı yaptım.

Herhangi bir oyunda yerin altına düşmek.

Sebepsiz korkuyorum. Hatta bir defa ''3D Ay Adamı'' diye bir oyun vardı. Ay'ın üstünde dolaşabiliyorduk. Bilmeyerek veya bilerek düşsem elim ayağım korkudan titriyordu.
Dying Light'taki geceleri ortaya çıkan yaratıklar, onlarla karşılaşmamak için elimden ne gelirse yaparım.
Allah'ım Eceller 😱😱

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı