Size özel korkularınız var mı?

Hortum ve düşen göktaşı görmeyi çok istiyorum ancak acayip korkuyorum.

Su kaydırağında kalmaktan korkardım içinde su var boğulucam diye (klostrofobi) halada korkuyorum.

Su kaydırağında kalmaktan korkardım içinde su var boğulucam diye (klostrofobi) halada korkuyorum.
Klostrofobi, genel anlamıyla küçük bir alana ya da odaya girmenin veya kaçmanın korkusu. Birçok durum veya uyaranlar tarafından tetiklenebilir; kalabalık asansörler, penceresiz odalar ve hatta dar boğaz kazaklar da dahildir. Genellikle anksiyete bozukluğu olarak sınıflandırılır ve bu genellikle panik atak ile sonuçlanır. Wikipedia'dan alıntı yaptım.

Dying Light'taki geceleri ortaya çıkan yaratıklar, onlarla karşılaşmamak için elimden ne gelirse yaparım.

Küçükken deprem olduğunda binaların yana devrilerek yıkıldığını düşünürdüm, biz 4. katta otururduk ve bundan çok korkardım.

Herhangi bir oyunda yerin altına düşmek.

Sebepsiz korkuyorum. Hatta bir defa ''3D Ay Adamı'' diye bir oyun vardı. Ay'ın üstünde dolaşabiliyorduk. Bilmeyerek veya bilerek düşsem elim ayağım korkudan titriyordu.
Dying Light'taki geceleri ortaya çıkan yaratıklar, onlarla karşılaşmamak için elimden ne gelirse yaparım.
Allah'ım Eceller

Kan korkusu ve bıçaklardan korkarım,ancak kılıçtan korkmuyorum,aksine hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…