Sizi en çok etkileyen rüyalarınız?

Bide şey var; Call Of Duty 2 Modern Warfare o kadar fazla oynamıştım ki, gece yatarken hikayesini rüyamda görmüştüm. İster inanın ister inanmayın 3-5 saat ciddi ciddi hikayesini rüyamda izlemiştim. Hatta çoğu sahnesi hala aklımda. Evime ultra zırhlı bomba atarlarla anca öldürebildiğimiz şerefsizler var ya, he onlar bizim evimizi falan basıyordu. Ama yemin ederim film gibi rüya idi
Ses efektleri falanda bildiğin gerilim efektleri vardı. En ilginç ve enteresan rüyam idi.

Bence aksine hız yapın. Rüyaların tersi olur derler.

Kaçırılıp beni kaçıran çeteyi tek tabanca indirdiğim rüyalar görüyorum çokça. Bazıları o kadar zevkli oluyor ki gece tekrar göreyim diye hep onu düşünüyorum uykuya dalmadan önce. Hiçbirisi başarılı olmadı şu ana kadar maalesef

PS5 aldığım rüyaydı sanırım. Rüyada olduğumun farkındaydım bir de, uyanmak istemiyordum.

Bilgisayarım yoktu. Ve babamda bilgisayar tamircisiydi (rüyamda). Piyasadan ötürü bilgisayar alamıyorduk. Birden efsane canavar bir bilgisayar geldi. Bende babam aldı sanmıştım . Uyandığımda çok üzülmüştüm. Sürekli olarak bilgisayar nerede yahu? Diyordum.

12 katlı binanın 12.katından arabayla aşağı düşmüştüm uyandığımda "LAN az önce ne yaşadım ben" dedim

6 yaşında görmüştüm çok fantastik bir şey. Hala aklımdadır. Geceydi. Oturduğumuz apartmanın önündeydim, her camda balıklar vardı camın içinde ama evde değil nasıl oluyor bilmiyorum. Apartmanın önünde demir vardı arkası boş, o demirler sarmaşıklara dolanmışlardı ve aralarından bana 32 diş sırıtan Tweety görmüştüm. Sağa doğru gittim, Keloğlan çizgi dizisindeki o yeşil yaratık karşıma çıktı, sola doğru gidip kaçmaya çalıştım ve silahlı iki adam. Tam o sırada da uyandım işte. Fazla çizgi dizi izliyormuşum galiba

Gece salonda yatarken elinde testereli bir palyaço beni doğramıştı.. Palyaçolardan hala korkuyorum. Onun dışında değişik bir şey görmedim, rüyalarım güzel geçiyor sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…