Sizi en iyi anlatan emoji nedir?

😒😒😒😒

Etrafımdaki insanların yaptığı salaklıklara o kadar çok denk geliyorum ki yüzüm bu ifadeyi almaktan felç geçirecek bir gün.

Birisi eşinin ameliyat masrafını karşılamayıp benden para isterken ertesi ay tüp bebek için borç ister. Ameliyat gibi hayati şeyi karşılayamadım, çocuğa nasıl bakayım diye düşünmez. 😒😒😒

Diğeri (kız kardeşim) gider benim ona KYK borcunu kapatsın diye verdiğim parayı başkasının daha çok ihtiyacı vardı der başkasına verir. Başkasına da gider 3000 TL'lik bisiklet alır ve hem kendisi gırtlağına kadar borçla yaşamaya devam eder hem paramı hiç eder! Beyinsiz! 😒😒😒

Başkası hayatı boyunca evinde oyun oynar, kıçını büyütür. İş bile aramaz, çalışmak zor gelir ve 30 yaşında babasından harçlık dilenmeye devam eder. Ben 13.5 yıldır sürekli çalışırım ve belirli bir refah seviyesine kavuşurum, 6 günde 110 saatlik çok sayıda mesailerim olur fakat utanmadan hayat sana güzel der ve tartışma sonucu yediği laflar ağır gelince küfredip arkadaşlığı bitirir. 😒😒😒

Bir başkası aldatılır, dayak yer sonra seviyorum diye geri döner. Uyarılarımı dikkate almaz hatta mutluluğumu kıskanıyorsun der posta koyar, 2 ay sonra hastaneden haberini alırız kemikleri kırılıp otoban kenarına atıldı diye... 😒😒😒

Bunlar sadece son 1 ayda yaşadıklarım. Bunları 30 yıla yayın, demek istediğimi daha iyi anlarsınız. 😒😒😒

Bu daha çok yakışır bence.
dişey - Kopya.jpg
@Handsome Reis hocam kötü anlamda söylememiştim. Öyle anladıysanız özür dilerim.
efddf.PNG

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı