Uzaydaki kara delikler dünyayı çekse ne olur düşünmek bile kötü bir his. Bir de uzayda uzay kıyafeti olmadan hiçbir şey yapamıyorsun ve güneşe doğru sürüklendiğini düşün.
Bilimin ilerlemesi.Sizi çok korkutan şeyler ya da olaylar var mı? Paranormal olaylarda olabilir.
Şu rüyama giren çay dağıtan adam mı? Ara sıra televizyonda da görüyorum, halüsinasyon olmalı.
Evet. Umarım gerçekte karşımıza çıkmaz.Şu rüyama giren çay dağıtan adam mı? Ara sıra televizyonda da görüyorum, halüsinasyon olmalı.
Teknofest yüzünden görme ihtimalim var, arkamı döneceğim.Evet. Umarım gerçekte karşımıza çıkmaz.
Bilimin ilerlemesi.
Şimdi dine inananlar bilim her şeyi çözdükçe ters düştüğünü anlayacaklar, bu ortaya kaos çıkaracak. Umarım bu insanlar düzelmeden bilim daha çok ilerlemez de anlamazlar. Anlayınca da çok geç olacak zaten.
Şu rüyama giren çay dağıtan adam mı? Ara sıra televizyonda da görüyorum, halüsinasyon olmalı.
Saklanın hocamTeknofest yüzünden görme ihtimalim var, arkamı döneceğim.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.