l1l
Hectopat
- Makaleler
- 1
Yani sana ne diyorlar? Sadece yüzünü mü görüyorsun yoksa sadece suratı ile bile olsa bir şey anımsatıyor mu sana?
Bağırıyorlar ama kafamın içinde yüzleri kimseyi anımsatıyor.
Yani sana ne diyorlar? Sadece yüzünü mü görüyorsun yoksa sadece suratı ile bile olsa bir şey anımsatıyor mu sana?
Katılıyorum. Eğer işe yaramazsa bu sefer gidersiniz. En iyisi bir de Youtube'dan Yasin Suresi açıp döngüye alın. Geçmezse psikiyatıra gidin geçerse ne olacağını bilmiyorum.O zaman durum ciddi gibi. Korku filmi izlememiş, oyununu oynamamış, ekmek kırıntısı yok. Hocam mümkünse 3 felak 1 nas okuyun.
Bence bu durumda foruma konu açmak yerine ailenle paylaşıp psikiyatriste gitmen daha iyi olur. Buradaki kimse sana doğru bir teşhis koyamaz. Arkadaşlar cinle korkutmayın konu sahibini bir de. Ayrıca umarım konu trolldür.
Acı dolu mu yoksa sanki sana bağırıyor gibi mi?Bağırıyorlar ama kafamın içinde yüzleri kimseyi anımsatıyor.
Hocam görüyorum diyorsunuz sonrada kafamın içinde diyorsunuz varlık görüyor musunuz?
Arapça okunan şeyler daha çok korkutacaktır arkadaşlar yapmayın böyle.
Türkçe Meali olsa?Hocam görüyorum diyorsunuz sonrada kafamın içinde diyorsunuz varlık görüyor musunuz?
Arapça okunan şeyler daha çok korkutacaktır arkadaşlar yapmayın böyle.
Büyük sıkıntı. Hani daha büyük sıkıntı demiştim ya o kadar büyük bir sıkıntı.Hocam yüzleri görüyorum ama sesler kafamın içinde.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.