SJCAM SJ8 Dual screen Wi-Fi 4K alınır mı?

SterN0

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 4000-5000 TL civarı bir bütçem var ve bu kamerayı buldum. Özellikleri fiyatına göre iyi geldi fakat bazı YouTube videolarında çok kaliteli görüntüler varken bazılarında çok kötüydü görüntü kalitesi. Ayarlarından mı acaba diye düşündüm. Sizce bu aksiyon kamerası alınır mı? Veya bu ürünün fiyatına daha iyi bir kamera var mı? Varsa önerilerinizi bekliyorum.

SJCAM SJ4000 var bende de ama memnun kalmadım hiç kenarda duruyor boş boş. Ben de dediğin gibi YouTube'da arada iyi görüntüler görüyordum ama iyi ışıkta bile o görüntülere ulaşılması mümkün değil. Tüm ayarları kurcaladım, her şey olabilecek en yüksek halinde. Hafıza kartı da kaliteli ama görüntü kötü.

İkinci el GoPro 5 bütçen dahilinde sanırsam. Videolarını falan inceleyip bir bak istersen.

Selamlar 4000-5000 TL civarı bir bütçem var ve bu kamerayı buldum. Özellikleri fiyatına göre iyi geldi fakat bazı YouTube videolarında çok kaliteli görüntüler varken bazılarında çok kötüydü görüntü kalitesi. Ayarlarından mı acaba diye düşündüm. Sizce bu aksiyon kamerası alınır mı? Veya bu ürünün fiyatına daha iyi bir kamera var mı? Varsa önerilerinizi bekliyorum.

Aldınızmı acaba alınırmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı