bugraa0 Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 90 3 Haziran 2020 #11 Hayır, içinden çıkan kablo ile bağladım. İphone 8'i kullanıyordum obs programı ile 109 tl idi. Ondan sonra kalitesi kötü gelmişti.
Hayır, içinden çıkan kablo ile bağladım. İphone 8'i kullanıyordum obs programı ile 109 tl idi. Ondan sonra kalitesi kötü gelmişti.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 3 Haziran 2020 #12 azizpeder dedi: Bende yayın için aldım bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar sadece PC her açıldığında PC mode geçirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vaktiniz varsa detaylı anlatım yapabilir misiniz
azizpeder dedi: Bende yayın için aldım bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar sadece PC her açıldığında PC mode geçirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam vaktiniz varsa detaylı anlatım yapabilir misiniz
azizpeder Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 82 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #13 mirsady dedi: Neyle bağladınız HDMI ile mi? Ben gayet memnunum. Ben. Bende öyle birsey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bataryasını çıkar kutu içinden çıkan kablo ile bağla mode tuşuna bas üzün süre tekrar başlat o şekilde gelmesi lazım.
mirsady dedi: Neyle bağladınız HDMI ile mi? Ben gayet memnunum. Ben. Bende öyle birsey çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Bataryasını çıkar kutu içinden çıkan kablo ile bağla mode tuşuna bas üzün süre tekrar başlat o şekilde gelmesi lazım.
bugraa0 Hectopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 90 3 Haziran 2020 #14 Bataryayı çıkarmadan taktım ben direk kapalı iken. Sonra açma tuşuna tıklayın. Ekranda 3 seçenek çıkıyor. Pc mod seçin. Kullanabilirsiniz.
Bataryayı çıkarmadan taktım ben direk kapalı iken. Sonra açma tuşuna tıklayın. Ekranda 3 seçenek çıkıyor. Pc mod seçin. Kullanabilirsiniz.
azizpeder Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 82 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #15 azizpeder dedi: Bataryasını çıkar kutu içinden çıkan kablo ile bağla mode tuşuna bas üzün süre tekrar başlat o şekilde gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkarmak daha uygun diye görmüştüm bir YouTube videosunda. Sanırım bitmemesi için bataryanın.
azizpeder dedi: Bataryasını çıkar kutu içinden çıkan kablo ile bağla mode tuşuna bas üzün süre tekrar başlat o şekilde gelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bataryayı çıkarmak daha uygun diye görmüştüm bir YouTube videosunda. Sanırım bitmemesi için bataryanın.
mirsady Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 3.603 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Eskişehir 3 Haziran 2020 #16 bugraa0 dedi: Bataryayı çıkarmadan taktım ben direk kapalı iken. Sonra açma tuşuna tıklayın. Ekranda 3 seçenek çıkıyor. Pc mod seçin. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam foto 4mb den fazla atamadım fakat dediklerinizi yapmama rağmen olmadı azizpeder dedi: Bataryayı çıkarmak daha uygun diye görmüştüm bir YouTube videosunda. Sanırım bitmemesi için bataryanın. Genişletmek için tıkla... illaki kendi kablosu olması şart mıdır. Alalı 1 sene oldu ve hangi kablonun ona ait olduğunu hatırlamıyorum bugraa0 dedi: Bataryayı çıkarmadan taktım ben direk kapalı iken. Sonra açma tuşuna tıklayın. Ekranda 3 seçenek çıkıyor. Pc mod seçin. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor fakat mirsady dedi: Hocam foto 4mb den fazla atamadım fakat dediklerinizi yapmama rağmen olmadı illaki kendi kablosu olması şart mıdır. Alalı 1 sene oldu ve hangi kablonun ona ait olduğunu hatırlamıyorum Çıkmıyor fakat Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir şekilde hallettim nasıl ben de anlamadım fakat oldu. Teşekkürler Son düzenleme: 3 Haziran 2020
bugraa0 dedi: Bataryayı çıkarmadan taktım ben direk kapalı iken. Sonra açma tuşuna tıklayın. Ekranda 3 seçenek çıkıyor. Pc mod seçin. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam foto 4mb den fazla atamadım fakat dediklerinizi yapmama rağmen olmadı azizpeder dedi: Bataryayı çıkarmak daha uygun diye görmüştüm bir YouTube videosunda. Sanırım bitmemesi için bataryanın. Genişletmek için tıkla... illaki kendi kablosu olması şart mıdır. Alalı 1 sene oldu ve hangi kablonun ona ait olduğunu hatırlamıyorum bugraa0 dedi: Bataryayı çıkarmadan taktım ben direk kapalı iken. Sonra açma tuşuna tıklayın. Ekranda 3 seçenek çıkıyor. Pc mod seçin. Kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çıkmıyor fakat mirsady dedi: Hocam foto 4mb den fazla atamadım fakat dediklerinizi yapmama rağmen olmadı illaki kendi kablosu olması şart mıdır. Alalı 1 sene oldu ve hangi kablonun ona ait olduğunu hatırlamıyorum Çıkmıyor fakat Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar bir şekilde hallettim nasıl ben de anlamadım fakat oldu. Teşekkürler
azizpeder Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 82 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2020 #18 mirsady dedi: Hocam fotoğraf 4MB'den fazla atamadım fakat dediklerinizi yapmama rağmen olmadı. İllaki kendi kablosu olması şart mıdır? Alalı 1 sene oldu ve hangi kablonun ona ait olduğunu hatırlamıyorum. Çıkmıyor fakat. Arkadaşlar bir şekilde hallettim nasıl ben de anlamadım fakat oldu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PC kamera modunu gördüysen sorun yok.
mirsady dedi: Hocam fotoğraf 4MB'den fazla atamadım fakat dediklerinizi yapmama rağmen olmadı. İllaki kendi kablosu olması şart mıdır? Alalı 1 sene oldu ve hangi kablonun ona ait olduğunu hatırlamıyorum. Çıkmıyor fakat. Arkadaşlar bir şekilde hallettim nasıl ben de anlamadım fakat oldu. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... PC kamera modunu gördüysen sorun yok.