iCommen
Kilopat
Aynen kardeşim, baban ürünü dağıttığı için tüm ürünler kötü10 yıldır aynı Reebok ayakkabıyı kullanan babam 6 ayda nasıl Skechers ayakkabıyı dağıttı acaba... Başka yorumum yok.
Aynen kardeşim, baban ürünü dağıttığı için tüm ürünler kötü10 yıldır aynı Reebok ayakkabıyı kullanan babam 6 ayda nasıl Skechers ayakkabıyı dağıttı acaba... Başka yorumum yok.
Selam arkadaşlar, bu aralar ayakkabı bakıyorum rahat olması önemli skechers hiç kullanmadım. Çok çabuk dağılıyor yıpranıyor diyorlar, bilemedim, baktığım model bu önerileriniz nelerdir?
Skechers Sparta-Max-Dynarol
Skechers Sparta-Max-Dynarol 237121 BBK indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile .www.skechers.com.tr
Aynen.Skechersın Türkiye ürünleri iyi değil.
6 aydır kullanıyorum sorun yok. Çoğu markanın artık TR üretimi var, diğerleri çin ve vietnam oluyor genelde1 yıldan fazladır TR üretimi Skechers ayakkabı kullanan var mı?
Delson 2.0 Kemper modeli hoşuma gitti ama dağılır mı diye endişe ediyorum.
Alınmaz. İlk giydiğinde aşırı rahat ama 2 haftada rahatlık gidiyor ve sonra da kendi kendine kenarları açılıyor. Ben de 800 tl iken almıştım, inanır mısın? Çapulcu ayakkabısına döndü bir kaç ayda.Selam arkadaşlar, bu aralar ayakkabı bakıyorum rahat olması önemli skechers hiç kullanmadım. Çok çabuk dağılıyor yıpranıyor diyorlar, bilemedim, baktığım model bu önerileriniz nelerdir?
Skechers Sparta-Max-Dynarol 237121 BBK indirimli fiyatlar ve taksit imkanları ile .www.skechers.com.tr
Bu modeli alacağınıza Nike Air Monarch alın ben 3 sene önce 350 TL'ye almıştım tabii şu anki fiyatı 1200-2000 TL arası değişiyor. Ben çamaşır makinesinde yıkayarak temizlememe rağmen bir yerinde yırtılma dahi yok.Selam arkadaşlar, bu aralar ayakkabı bakıyorum rahat olması önemli skechers hiç kullanmadım. Çok çabuk dağılıyor yıpranıyor diyorlar, bilemedim, baktığım model bu önerileriniz nelerdir?
Bu modeli alacağınıza Nike Air monarch alın ben 3 sene önce 350 TL'ye almıştım tabii şu anki fiyatı 1200-2000 TL arası değişiyor. Ben çamaşır makinesinde yıkayarak temizlememe rağmen bir yerinde yırtılma dahi yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.