Arkadaşlar şu ayakkabıyı aldım ama sonradan içime bir kuşku düştü iyi yapmış mıyım diye. Belki işinize yarar 15 yaşındayım 1.81 boyum var 46 numara ayağım var.
Dostum, rahatlığı konusunda bir şey diyemem fakat 650 lira bütçe ile geçen ay Under Armour markasına yöneldim. İnternette bir sürü müşteri memnuniyetsizliği var. Marka umursamazlığı, file atması gibi sorunlardan şikayetçi olan çok olmuş. Ben daha önceden de Under Armour kullanan biri olarak kesinlikle başka ayakkabı tercih etmem.
Bu markayı uzun süre kullandım ama hiç bu tabana sahip ve kumaşı bu türde olan modelini kullanmadım ama genel olarak başarılı bulduğum bir marka. Rahattır.
Dostum, rahatlığı konusunda bir şey diyemem fakat 650 lira bütçe ile geçen ay Under Armour markasına yöneldim. İnternette bir sürü müşteri memnuniyetsizliği var. Marka umursamazlığı, file atması gibi sorunlardan şikayetçi olan çok olmuş. Ben daha önceden de Under Armour kullanan biri olarak kesinlikle başka ayakkabı tercih etmem.
Model bilmem ama ayakkabı efsane rahattır. Ayağımdan ameliyat oldum ben, topukta ödem var ve geçmiyor. Dolayısıyla her ayakkabıyı giyemiyorum. Biraz yürüdükten sonra ağrı yapıyor. Skechers bana ağrı yaptırmayan bir ayakkabı. Aşırı rahattır.
Evet. Benim ayakkabı kutularının üzerinde de "Memory Foam" diye belirtilmiş zaten. Bu model de alınabilir gibi. Tasarımı pek hoşma gitmedi tabii ancak giyecek olan ben değilim, sizsiniz.