Skeet.CC Davet Kodu Nerede Bulunabilir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

WarsJuly

Kilopat
Daha fazla  
Selam, belki de burada bu konuyu açmak yanlış olabilir fakat aklıma takıldı. Skeet/Gamesense invite codelar nerede satılıyor veya GameSense'de cidden OW bypass var mı merak ediyorum. Skeet'in içeriğini ya da forumlarda bedava hesap mı dağıtıyorlar, çünkü karşıma gelen herkes 1 madalyalı hesapla geliyor ve bu benim sinirimi bozuyor.
Sadece soru, linç yemek istemiyorum.

HvH suncularında kullanan biri ile arkadaşlık kurarsanız davet kodu alabilirsiniz. Hile ücretli bir hile ücretsiz değil ek olarak internet üzerinde satılan davet kodlarına inanmayın. Bunun dışında sorduğunuz diğer soruya gelirsek OW bypass denilen bir olay yok. Oyuncunun kullandığı hileyi belli etmemesi ile alakalı bir durum. Her zaman derim hileli oynamak hilesiz oynamaktan kat kat daha zor.

HVH suncularında kullanan biri ile arkadaşlık kurarsanız davet kodu alabilirsiniz. Hile ücretli bir hile ücretsiz değil ek olarak internet üzerinde satılan davet kodlarına inanmayın. Bunun dışında sorduğunuz diğer soruya gelirsek ow bypass denilen bir olay yok oyuncunun kullandığı hileyi belli etmemesi ile alakalı bir durum. Her zaman derim hileli oynamak hilesiz oynamaktan kat kat daha zor.

Yani böyle adminlerin sattığı bir şey değil veya pazarı olan bir şey de galiba.

Sadece arkadaşlıklarla elde edebilirsin. Bu arkadaşlıkların da yıllara dayanması gerekir. Aynı zamanda tamamen abartılmış, şişirilmiş bir program olduğunu söylemekte de fayda var. Alternatiflere yönel.

Pahalı bir hile değil. Kendi ülkelerine göre normal bir fiyatta. Ekonomimizden dolayı bize pahalı geliyor. Ek olarak hileyi tercih etmek doğru bir yöntem değil. Bunun yerine kendini geliştirmeni tavsiye ederim.

Sadece arkadaşlıklarla elde edebilirsin. Bu arkadaşlıkların da yıllara dayanması gerekir. Aynı zamanda tamamen abartılmış, şişirilmiş bir program olduğunu söylemekte de fayda var. Alternatiflere yönel.

Benim anlamadığım karşıma gelen bütün Skeet'lerin bu kadar belli ediyor olması Skeet'i olanlara bedava hesap mı veriyorlar anlamadım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı