Kusura bakmayın. Acil olarak kullanmamız lazım dediğiniz yeri atlamışım.EVGA marka. 645 dolara buldum. 3 adet stoğu kalmış ve kargo ücreti 25 dolar. Bunun gümrüğe girişi de var tabii.
Amazon.com: EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Gaming, 11GB GDDR5X, iCX Technology - 9 Thermal Sensors & RGB LED G/P/M, Asynch Fan, Optimized Airflow Design Graphics Card 11G-P4-6593-KR: Computers & Accessories
Buy EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Gaming, 11GB GDDR5X, iCX Technology - 9 Thermal Sensors & RGB LED G/P/M, Asynch Fan, Optimized Airflow Design Graphics Card 11G-P4-6593-KR: Graphics Cards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
EVGA marka. 645 dolara buldum. 3 adet stoğu kalmış ve kargo ücreti 25 dolar. Bunun gümrüğe girişi de var tabii.
Amazon.com: EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Gaming, 11GB GDDR5X, iCX Technology - 9 Thermal Sensors & RGB LED G/P/M, Asynch Fan, Optimized Airflow Design Graphics Card 11G-P4-6593-KR: Computers & Accessories
Buy EVGA GeForce GTX 1080 Ti SC2 Gaming, 11GB GDDR5X, iCX Technology - 9 Thermal Sensors & RGB LED G/P/M, Asynch Fan, Optimized Airflow Design Graphics Card 11G-P4-6593-KR: Graphics Cards - Amazon.com ✓ FREE DELIVERY possible on eligible purchaseswww.amazon.com
Kusura bakmayın. Acil olarak kullanmamız lazım dediğiniz yeri atlamışım.
EVGA marka. 645 dolara buldum. 3 adet stoğu kalmış ve kargo ücreti 25 dolar. Bunun gümrüğe girişi de var tabii.
Kusura bakmayın. Acil olarak kullanmamız lazım dediğiniz yeri atlamışım.
GTX 10 serisini artık kolay kolay bulamayacağınızı düşünüyorum.Evet, bir de Amazon'a güvenmiyorum dediğim ürün Vatan garantili alınır mı yoksa modelleme için RTX serisi mi BNC RTX ama bu kartta çok güçlü.
GTX 10 serisini artık kolay kolay bulamayacağınızı düşünüyorum.
Yani RTX serisi işinizi görecektir. 2070 Super önerimdir. Hem daha uygun hem de daha güçlü. Garantisi de var.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
GTX 10 serisini artık kolay kolay bulamayacağınızı düşünüyorum.
Yani RTX serisi işinizi görecektir. 2070 Super önerimdir. Hem daha uygun hem de daha güçlü. Garantisi de var.
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.www.gittigidiyor.com
Ürün ikinci el ve amazon satmıyor burada. Amazon'da bir satıcı yapıyor. O yüzden GTX 10 serisine yönelmenizi önermem. Bu seri bitti artık.Amazon ama kardeşim bu adam eelden mi çıkarıyor şimdi anlamadım Amazon'a güvenmiyorum pek 2 hafta sonra sıkıntı olursa ne yapacağım.
Ürün ikinci el ve Amazon satmıyor burada. Amazon'da bir satıcı yapıyor. O yüzden GTX 10 serisine yönelmenizi önermem. Bu seri bitti artık.
Ben almam şahsen, ya da sizin için gayet uzun ömürlü olabilecek Nvidia Quadro serisini önerebilirim.Ürünün kutusu açılmamış sıfır ama garanti başlamıştır 2.el gözüküyordur muhtemelen sence alınmalı mı?
Ben almam şahsen, ya da sizin için gayet uzun ömürlü olabilecek Nvidia Quadro serisini önerebilirim.
3D tasarım için tasarlanmış bir seri.
Ben almam şahsen, ya da sizin için gayet uzun ömürlü olabilecek NVIDIA Quadro serisini önerebilirim.
Quadro çok pahalı.