Sketchup Render Nasıl Alınır?

BayRamiz06

Hectopat
Daha fazla  
Dostlar selamlar. Sketchup'da evimi modelledim ama Render alamıyorum. Sketchup 2016 kullanıyorum ileri seviye render nasıl alabilirim? Belirli Vraylar kullanılıyormuş. Teşekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir çok sürüm (2015-2016-2017) denedim. hiç bir şey yapmadan bu sayfa açılmamaya başladı. masaüstü ve laptop her ikisin de aynı sorun var . bilginiz var mı hocam?. iyi akşamlar.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    37,2 KB · Görüntüleme: 108
Bir çok sürüm (2015-2016-2017) denedim. hiç bir şey yapmadan bu sayfa açılmamaya başladı. masaüstü ve laptop her ikisin de aynı sorun var . bilginiz var mı hocam?. iyi akşamlar.
Sketchup WebApplication oldu diye hatırlıyorum. Ürün orjinal mi ?

ürün orijinal olmamakla birlikte sorunsuz kullanıyordum (crack li) eb den indirdiğinde dosya, bilgi kirliliği oluyor. modeli sktchup içinden açtığımda her şeyi görebilirken web den indirip beğenmediğinde silmek külfet oluyor. niçin böyle yaptılar anlamış değilim. :(

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı