Skin alamamak

Benim derdim bilip bilmeden emeklerime saygısızlık yapılması. Siyasetten ekonomiden falan pek anlamam. Ama çalışıp aldığım parayla neler yaptığım ortada olmasına rağmen adam bana düzgün çalışsaydın alırdın gibi söylemler söylüyor. Üslup zaten ortada. :)

Takmamak lazım herkesi gördüğü gibi belki de kendisi gibi zannettiği için sizi de öyle varsaymıştır bu toplumda insanlara karşı kayıtsız kalmak kadar rahatlatıcı bir şey yok insan ve toplumdan kaynaklanan sorunlarin büyük kısmı ortadan kalkıyor.

Aklıma yeni geldi de FACEIT'de belli miktarda oyun oynayip kazanınca skin veriyordu aydan aya başlıyor yani mesela şimdi de baslasaniz haziran 1E kadar 3 gün sonra baslasaniz da haziran 1'de başlayan da temmuz 1'den önce bitiyor işte o şekilde üyelik için belli miktar para veriliyordu 50 TL falan olması lazım net hatırlamıyorum da istediği Win sayısı falan bayağı yüksek çok oynuyorsaniz ilginizi cektiyse bir bakabilirsiniz tam detay bilmiyorum.
 
Oy kullanamıyorum henüz. 17 yılımı çalan insanlara söyleyin bunları. Gideceğim zaten buradan. Oy verebilsem malum partiye verir öyle giderdim. 17 yılımı çaldınız, ben gittikten sonra rahat yok size.
Ben 18 yaşındayım fakat senin gibi düşünmüyorum. Bizlerin kendimizi değil, toplumu, ülkemizi, ülkedeki her insanı düşünerek oy vermemiz gerekiyor. İyiki senin gibi düşünmüyorum.
 

Dosya Ekleri

  • resim_2024-05-26_211939770.png
    resim_2024-05-26_211939770.png
    30,1 KB · Görüntüleme: 12

Yeni konular

Geri
Yukarı