Skin changer ban sebebi mi?

noStres

Decapat
Katılım
23 Mart 2019
Mesajlar
103
Beyler CS:GO'da skin changer kullanıyordum. Skin changeri programlardan kaldırdım. Steam'den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğruladım ana hesabıma geçeceğim ban yer miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Para verip skin alan adam enayi mi peki.
Kimse enayi değil, para bir araçtır, varsa kullanırsınız yoksa yolunuza bakarsınız. Para ile "skin" alan adam herkese kaplamasını gösterebiliyor, herkes tarafından görülüyor. Bu arkadaş ise fiziksel bir karşılığı olmayan, oyunda herhangi bir artı sağlamayan saçma bir olaya para aracını kullanmak yerine gözüne güzel gözüksün diye kendi kendine bir eklenti yapmış, eğer çok can sıkıcıysa valve engellesin.
 
CS:GO, skin changer ile girmeye çalıştığınızda bedavaysa %90 oranında tespit edip lütfen kapatın diye uyarıyor. Eğer kullanabilirseniz ileri ki zamanlarda VAC yeme olasılığınız çok yüksek ve büyük ihtimal yersiniz.
 
Kimse enayi değil, para bir araçtır, varsa kullanırsınız yoksa yolunuza bakarsınız. Para ile "skin" alan adam herkese kaplamasını gösterebiliyor, herkes tarafından görülüyor. Bu arkadaş ise fiziksel bir karşılığı olmayan, oyunda herhangi bir artı sağlamayan saçma bir olaya para aracını kullanmak yerine gözüne güzel gözüksün diye kendi kendine bir eklenti yapmış, eğer çok can sıkıcıysa Valve engellesin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Sen korsan oyuna da destek veriyorsun sanırım.
 
Programı silmek arta kalan kalıntıları silmiyor :) her kullandığın itemin mutlaka bir dosyası kopyalanmıştır CS dosyalarının içine yani er ya da geç yersin ban eğer onları bulup silmezsen...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı