Steam Skinler gitmiş

TheMelo

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi Adı Microsoft Windows 11 Pro
Anakart ASRock B550M-HDV
İşlemci Ryzen 5 5600 6 Çekirdek
DDR4 Ram 16,0 GB 3200 MHZ
Ekran Kartı RTX 4060 Ti 8 GB
Pazar banım ayın 15'inde açılıyordu ben de CS'ye cok gırmıyordum. Bir gırıyım bakayım dedım 150 dolar değerindeki skinlerim teker teker gitmiş. Yardımcı olursanız sevinirim.

1742095633755.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl gitmiş hocam,takas ettiğiniz kişi bot39 gözüküyor,bu takas botları genelde size teklif atar siz onaylarsanız gider yoksa kendi kendine gitmez.

Nasıl gitmiş hocam, takas ettiğiniz kişi bot39 gözüküyor, bu takas botları genelde size teklif atar siz onaylarsanız gider yoksa kendi kendine gitmez.

Sorun da orada işte ben kimseye onay vermedim yeni telefon almıştım Steam gurard değişiceğinden 15 gün ban attı tabii bende yoğundum bakmadım sonra bir bakayım dedim envanter bombos 1 dolar üstü ne var ne yok çekmiş adamlar 3-5 skinim de deponun içindeyi onları alamamıslar adam ban açılır açılmaz hepsini çekmiş skinlerin.

Muhtemelen güvenli olmayan bir skin sitesine girmiş olabilirsin giriş yetkisi verince de hesap bilgileri falan onlara gitmiştir. Hesabı boşaltıyolar botlarla. Steam desteğe yazmak lazım.

API scam olması lazım ondan yapıyorlarmıs ona da baktım API key oluşturun diyor. Benim anlamadığım şu bu adam diyelim ki hesabıma girdi neden bana Gmail'den bildirim gelmedi.

Muhtemelen güvenli olmayan bir skin sitesine girmiş olabilirsin giriş yetkisi verince de hesap bilgileri falan onlara gitmiştir. Hesabı boşaltıyolar botlarla. Steam desteğe yazmak lazım.

Steam'e şikayet ettim desteğe yazdım bakalım ne olacak yüksek ihtimal çok ilgilenmezler hayırlısı.

Dosya Ekleri

• resim_2025-03-16_110941411.png
    resim_2025-03-16_110941411.png
    87,6 KB · Görüntüleme: 23
Yeni telefon değiştirdiğinizde Steam'i yükleyip hesabınızla giriş yapın sonra orda mobil kimlik doğrulayıcıma ulaşamıyorum gibi bir seçenek var ona basın size telefon ve mail doğrulama isteyecek bunu yapınca 48 saat sonra açılıyor öyle 15 gün beklemenize gerek yoktu.

Evet Api dolandırıcılığını duymuştum, byno üzerinden satış yaparkende özellikle soruyor zaten o kısım boşmu diye. Neyse sağlık olsun diyelim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı