Skinny fat vücuttan nasıl kurtulunabilir?

just toxic

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben 7 Ekim de başladım egzersiz yapmaya ve o sıra 85 kiloydum şu an 67 kiloyum fakat bir sorunumuz var, kilom gitmesine rağmen göbeğim gitmedi. Birkaç gün önce muscle Building antrenmanlarına başladım ve evde yapıyorum sadece, yani demek istediğim şu, şu anda zaten diyetteyim karb almıyorum onun yerine protein ağırlıklı besleniyorum yani beslenmem de sıkıntı olduğunu sanmıyorum ama tek bir şüphem var o da aşağı da SS atıyorum yaptığım programı. Sizce bunu 5 ay boyunca düzenli olarak evde yaparak skinny Fatt'ten kurtulup temiz, fit bir vücut inşa edebilir miyim?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-22 183111.png
    404,7 KB · Görüntüleme: 238
Boyun kaç ve vücudunda kas var mı? Bunları söylersen net bir yöntem önerebilirim.

Yapman gereken şey Clean Bulk.

Hangi egzersizleri yaptın?

O kiloda yağ nasıl duruyor anlamadım. Mantıken fatin gitmiş olması, skinny kalmış olman lazım.

Hangi egzersizleri yaptın?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
2 set bu video ve yarım saat kardiyo yaptım kilo vermeye çalışırken fakat bazı egzerleri yapmak yerine değiştirdim mesela Flutter kicks de 45 saniye şınav çekdim half burpees için de öyle yaptım ve evet egzerlesizler işe yaradı yaramasına ama yağ oranım fazla olduğu için göbek kaldı xd

O kiloda yağ nasıl duruyor anlamadım. Mantıken fatin gitmiş olması, skinny kalmış olman lazım.

Bilmiyorum gitmedi bir şekilde ama göbek eskisi gibi değil tabii ki de yani göbeğime bakdığım da 3 tane uzun çizik var belirgin bir şekilde bu eskiden yoktu şu aralar çıkmaya başladı. Şu an skinny Fatt'ten kurtulmak için başlığın altında ki attığım programı yapıyorum, sence bu uygun olur mu skinny Fatt'ten kurtulmak için?

İnan fikrim yok. O kiloda senin ip ince olman lazım çünkü. Neyle beslendin asıl önemli olan odur.

Clean Bulk mu ? Nasıl kilo alabilirim demiyorum, yağlarımdan bu programı yaparak kurtulabilir miyim diyorum 5 ay da ? Yoksa önerebileceğiniz başka bir şey var mı ?
Yağ yakmak için kardiyo yeterli. Yok upper-lower yerine fullbody yapmışın farketmez. Senin beslenmen nasıl asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…