Skinny fat vücuttan nasıl kurtulunabilir?

Skinny fat’im demiyor musun? Kas kütlen yokken yağ yakmaya çalışırsan ne olur sence?
haklısın reis ben yanlış anlamışım yani şu anda da yapmaya çalışdığım o aslında yani kas kütlesi oluşturmaya çalışıyorum ve diyorum ki bu attığım programla evde bi kas kütlesi oluşturabilir miyim ?

Bu arkadaş bu kadar sıra sürede kilo vererek hem kasını hem yağını yakmış büyük ihtimal.

Biraz öyle oldu evet. Bir tık clean bulk yapıp body recomposition'a yönelmem gerekiyor.

Son düzenleme:
Programın içinde Pistol Squat var. Bacak gününde. Calisthenics sporuna yeni başlamış birinin, esnekliği ve bacak gücü iyi değilse yapması zor. Ayrıca yeni başladığınız için haftada 3 gün Full body programıyla başlamanızı öneririm. Aşağıdaki programı kullanabilirsiniz. Bizzat kendim yazdım. Normalde herkese böyle programlar yazmam ama Hareketleri internette aratarak bulabilirsiniz. Formları düzgün ve en önemlisi, yavaş yavaş kası hissederek yapmalısın.
Çekiş kasları: ( Sırt, Biceps )
Barfiks yada Chin Ups 4x10
Australian Pull Ups 3x10-15

İtiş kasları: ( Göğüs, arka kol, ön omuz )
Şınav 4x10
Dips 3x10

Bacak:
Squat 4x10
Single Romanian Deadlifts 3x10-15
Bulgarian Split Squats 3x10-15 ( tek bacak için 10-15 tekrar )
Hip Thrust 2x10-15
Calf Raises 4x15

Karın:
Leg Raises 15-20 tekrar
Scissors: 20-30 saniye
Mountain Climber 15-20 saniye
üçünü dinlenmeden yap bitince 30 saniye- 1 dakika dinlen başa dön 3 set yap.

İlgin, alakan için çok teşekkür ederim reis. Programı yapacağım.

Reis sonuç ne oldu? Kurtulabildin mi? Bulk yaparak? Bende de aynı sorun var. Bulk yapmayı düşünüyorum

Aksadı vallahi süreç bir süre falan antrenman yapamadım ama güç kazandığımı söyleyebilirim ya aslında skinny Fat'ten kurtulabilmenin yolu protein ağırlıklı beslenip ağırlık antrenmanı yapmak aslında bir de ara sıra kardiyo yapsan yetiyor.

evet, araştırdım ve sana sormak istedim sonuç ne oldu diye dönüp baktın teşekkür ederim. 3 aylık süreçte kurtulabilir miyim bilmiyorum ama yaza kadar kurtulabilirim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…