Skinsmonkey güvenilir mi?

tunahn_vrl

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5500 3.60ghz
2x8 gb 3000mhz ram
rtx4060 8gb 128 bit
1tb samsung 970 evo m2 ssd
Thermaltake 650w psu
165hz 1ms WARP Monitör
Rampage Ally K11
Razer Deathadder Essential
Bugün Skinsmonkey'e girdim, bir bakayım diye. Bende AK-47 miras var, güzel bir paraya sayıyor. Şaşırdım. Beğendiğim bir bıçakla kafa kafaya takaslayabiliyorum ama 3 gün sonra gelecek diyor. Biraz çekindim açıkçası, ne yapsam bilemedim. Takas banı olmayan aynı skinden var ama çok aşınmış ve bir deneyeyim dedim cidden trade isteği gönderdi bir botuyla. Bir sorun da olmadı ama reddettim. Sizce ne yapmalıyım?

Site güvenilir ama güzel bir paraya sayıyıor kelimesi biraz düşündürdü. Miras'ın float değeri ve almak istediğin bıçak nedir?
Miras FT alıcağım bıçak Kukri Boreal Forest ak steam de 73 dolar site 80e sayıyor kukride 78 dolar steam de 80 küsüre sayıyor aslında asıl almak istediğim bıçak Kancalı bıçak mazi ama ona baya istiyo siteler. Önerebileceğiniz bir site varmı?

Miras FT alacağım bıçak kukri boreal Forest ak Steam de 73 dolar site 80e sayıyor kukride 78 dolar Steam de 80 küsure sayıyor aslında asıl almak istediğim bıçak kancalı bıçak mazi ama ona bayağı istiyor siteler. Önerebileceğiniz bir site var mı?

Floatları nedir hocam? FT falan çok önemli değil. Mesela bir silah MW olabilir fiyatı 100 dolardır ama 0.15 float FT'si 50 dolardır o daha mantıklı vs.

Ekran görüntüsü 2026-01-28 143401.png

Floatları nedir hocam? FT falan çok önemli değil. Mesela bir silah MW olabilir fiyatı 100 dolardır ama 0.15 float FT'si 50 dolardır o daha mantıklı vs.

Eki Görüntüle 2648839
0,27 birde usp-s var bende kraliyet muhafızı 25 dolarlık craftı var skinde 13 14 dolar değerini etkilermi.

Hocam miras ile leş Boreal Forest bıçak takaslamak çok kötü bir seçim. Her türlü zarar, ben olsam takaslamam ama illa da yapacağım diyorsan. Ak'yi CSFloat'ta 60 dolardan sat eline geçecek para 58 dolar 52 dolar ver kukri boreal Forest alırsın. Elinde 6-7 dolar para kalır.
  • Miras FT: 60 dolar.
  • Kukri Boreal Forest FT: 52 dolar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı