Skoda kodiaq deneyim sahibi biri var mı?

melihkse321

Centipat
Daha fazla  
Uzun SUV araştırmamız sonucunda kodiaq Tiguan ve xtrail araçlarına göz dikdik bize en çekici gelen 2023 model kodiaq fakat internetten izlediğim yorumcular testciler hepsi kafamı karıştırdı test için gönderilen arabalara kesin fikirler vermeyip havada bırakmışlar adam gözlük kutusu yok diyor 2'li torpido çok iyi diyor. Bunlar benim gözümde ufak detaylar. Bir önceki aracım 2004 bir e kasaydı konforundan menunduk bu araç bize konfor anlamına ne sunar, kodiaq da uzun süre deneyimlemiş birleri fikirlerini benimle paylaşabilir mi farklı araç önerilerine de açığım.

X-Trail diğer ikilisiyle kıyas almaz, Alman aracı daima farklıdır. Yeni Tiguan gayet güzel araba, için rahat alabilirsin. Kodiaq da aşırı geniş ve fazlasıyla konforlu bir araç, hepsini kullandım. Marka hiyerarşisinden kaynaklı Tiguan'ın iç mekan kalitesi bir puan daha yüksektir ancak Kodiaq da gemi gibi araç, genişlik arıyorsan gözün kapalı tercih etmen gereken seçenek.

X-Trail diğer ikilisiyle kıyas almaz, Alman aracı daima farklıdır. Yeni Tiguan gayet güzel araba, için rahat alabilirsin. Kodiaq da aşırı geniş ve fazlasıyla konforlu bir araç, hepsini kullandım. Marka hiyerarşisinden kaynaklı Tiguan'ın iç mekan kalitesi bir puan daha yüksektir ancak Kodiaq da gemi gibi araç, genişlik arıyorsan gözün kapalı tercih etmen gereken seçenek.
5 kişilik bir aileyiz çok sık birlikte binmesekde zaman zaman bindiğimiz oluyor genişlik bizim için büyük önem taşıyor. Bu araçların yakıt tüketimi nasıl peki Ankarda yaşıyorum ve burda şehir içinde düz yol yok heryer yokuş buda tüketimi etkileyen bir unsur aracı 1.5 kodiaq 10-11 litre yaktıgını duydum buda ortalama bugünün koşullarında 5 tl yapar 100 km yol yapsan 500 tl gün içerisinde zaten en az 50 km yol yapıyorum bu rakamlar gerçekmi peki

O boyuttaki SUV'lar aşağı yukarı hep öyle yakacaktır, hem yerden yüksekler hem de ağırlar, turbo benzin zaten bastın mı 20 bile yakar. Eğer yakıtı önemsiyorsan VAG dışı model bakma, yine turbo benzinlerde en iyi ekonomiyi onlar elde ediyor. Hele özellikle o 1.33 motor var ya Renault-Nissan-Merc'lerdeki, kaç ondan.

Uzun SUV araştırmamız sonucunda kodiaq Tiguan ve xtrail araçlarına göz dikdik bize en çekici gelen 2023 model kodiaq fakat internetten izlediğim yorumcular testciler hepsi kafamı karıştırdı test için gönderilen arabalara kesin fikirler vermeyip havada bırakmışlar adam gözlük kutusu yok diyor 2'li torpido çok iyi diyor. Bunlar benim gözümde ufak detaylar. Bir önceki aracım 2004 bir e kasaydı konforundan menunduk bu araç bize konfor anlamına ne sunar, kodiaq da uzun süre deneyimlemiş birleri fikirlerini benimle paylaşabilir mi farklı araç önerilerine de açığım
Ben X-trail ya da Tiguan alirdim. Kodiaq artik tip olarak eski kaldi ve sanirim yakinda makyajlanacak. Alman kalitelidir, Japon cok daha uzun omurludur.

2024 kodiaq alacaksanız benzini de hesaba katmanız lazım şehirler arası 8 şehir içi 11-13 civarı ( şehirler arası bagaj ağzına kadar dolu 5 kişi )

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı