Yaklaşık 1.4 milyon TL bütçem var. 1.0 e-tec premium Octavia, 1.5 e-tec Elite Octavia ve 1.3 Megane icon arasında kaldım. Octavia tarafında motoru mu yoksa donanımı mı seçmeliyim. Ayrıca Octavia da bazı kronik sorunlar varmış üstelik DSG şanzımanlı. Bu yüzden Megane da güzel bir seçenek gibi duruyor hem donanımlı hem performanslı. Siz olsanız hangi aracı tercih ederdiniz? Daha önce Octavia deneyimi olan veya bilgi sahibi olan var mıdır?
Merhaba 1.5 Octavia öneririm. Dsg konusunda da araç zaten yeni bir araç ama alırken yine servise bakıp bir kontrol ettirilebilir. Genel olarak her aracı araştırdığımızda bazı sorunları ortaya çıkıyor ama bu demek değil ki o marka model her araçta bu sorun var örneğin Megan 4 1.3tce de 80bin de motor indirenler var ama kullanım ve bakım aralığı ile alakalı bir durum bu. Sorunuza gelicek olursak 1.5 Octavia segmentinin en iyilerinden Megan ile karşılaştırmak pek doğru değil. Yalıtım yol tutuş vs olarak çok üstün bir arabaYaklaşık 1.4 milyon TL bütçem var. 1.0 e-tec premium Octavia, 1.5 e-tec Elite Octavia ve 1.3 Megane icon arasında kaldım. Octavia tarafında motoru mu yoksa donanımı mı seçmeliyim. Ayrıca Octavia da bazı kronik sorunlar varmış üstelik DSG şanzımanlı. Bu yüzden Megane da güzel bir seçenek gibi duruyor hem donanımlı hem performanslı. Siz olsanız hangi aracı tercih ederdiniz? Daha önce Octavia deneyimi olan veya bilgi sahibi olan var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.