Skoda Octavia vs Megane

Hocam maalesef bir çok kullanıcı vites kolu arızası yaşadığını belirtiyor yani kronik bir durum sanırım.

1.0eTec Octavia araçlarda elektronik arızalar var.
Bu sene makyaj operasyonu ile bu sorunları çözemedikleri için bu motor seçeneğini üretimden kaldırdılar.
Buna bağlı olarak internette bilgi mevcut, kullanıcı yorumlarını ve şikayetlerini mutlaka inceleyin.
1.5eTec Octavia için bütçeniz yetmiyorsa Megane 1.3TCe almak daha mantıklı. 1.5eTec alacak bütçeniz çıkarsa başka bir araca bakmadan kuşkusuz satın alabilirsiniz.
Ben de kısmet olursa 2-3 aya kalmadan 1.5eTec olan makyajlı kasayı almayı düşünüyorum.

Merhaba 1.5 Octavia öneririm. Dsg konusunda da araç zaten yeni bir araç ama alırken yine servise bakıp bir kontrol ettirilebilir. Genel olarak her aracı araştırdığımızda bazı sorunları ortaya çıkıyor ama bu demek değil ki o marka model her araçta bu sorun var örneğin Megan 4 1.3tce de 80bin de motor indirenler var ama kullanım ve bakım aralığı ile alakalı bir durum bu. Sorunuza gelicek olursak 1.5 Octavia segmentinin en iyilerinden Megan ile karşılaştırmak pek doğru değil. Yalıtım yol tutuş vs olarak çok üstün bir araba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…