Skoda Scala'nın 2.el araçları alınır mı?

Wantatchi

Hectopat
Daha fazla  
Duyduğum kadarıyla 2020-2021 model Skoda Scala'lar hep fabrika aracı olarak kullanılmış ve kilometresi de 80 bin - 160 bin arası değişiyor (daha yüksek kilometreleri de var). Sizce alınır mı? Çünkü fiyatlar uygun ve aralarında hatasız, değişensiz veya düşük Tramerli (5 bin - 20 bin arası) araçlar var. Düşünceleriniz nelerdir?

Duyduğum kadarıyla 2020-2021 model Skoda Scala'lar hep fabrika aracı olarak kullanılmış ve kilometresi de 80 bin - 160 bin arası değişiyor (daha yüksek kilometreleri de var). Sizce alınır mı? Çünkü fiyatlar uygun ve aralarında hatasız, değişensiz veya düşük Tramerli (5 bin - 20 bin arası) araçlar var. Düşünceleriniz nelerdir?

Son yıllarda Scala ve Octavia genel olarak filo / şirket araçları olarak kullanılıyor. 1.6 dizel motor ve Premium donanımı ile Scala bulabilirseniz alabilirsiniz. Bütçe yetiyorsa premium almanızı tavsiye ediyorum.

Son yıllarda Scala ve Octavia genel olarak filo / şirket araçları olarak kullanılıyor. 1.6 dizel motor ve Premium donanımı ile Scala bulabilirseniz alabilirsiniz. Bütçe yetiyorsa premium almanızı tavsiye ediyorum.
şöyle ki bütçe premium olanların yüksek kilometreli ve kazalı araçlarına yetiyor(max 1.250.000 tl ye çıkabiliyorum)
1.6 TDI da alınabilir de 1.0 lar da güzel bence hem benzinli.

Şöyle ki bütçe premium olanların yüksek kilometreli ve kazalı araçlarına yetiyor(Max 1.250.000 TL'ye çıkabiliyorum)
1.6 TDI da alınabilir de 1.0'lar da güzel bence hem benzinli.

1.6 TDI Premiuma bütçe yetmiyorsa 1.0 premiumlara yönelebilirsiniz.
1.0'larda güzeldir bende 1.0 E-TSI premium Octavia var. Yalnız standart 1.0 benzinli 3 silindir onların motoru. Yani e-TSI değil ona göre eleştirinizi yapmanızda fayda var.

Hocam 1.0 motorları aşırı sağlam. Sorunsuzlukları ile baya tanındı skodanın 1.0 motorları. Aynı şekilde 1.6 dizelleri de kendini kanıtlamış motorlar. Kronik bir sorununu duymadım tabi kullanıcısından öğrenmek lazım. Ama bence alınabilecek güncel ve iyi araçlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı