Skolyoz derecesi nasıl ölçülür?

can_98

Hectopat
Daha fazla  
Selam ekte ki rontgene bakarak skolyozumun tahmini bile olsa derecesini soyleyebilir misiniz? Doktora gittim rontgene bakti yaklasik 16-17 derece falan dedi ama ben tam olarak bilmek istiyorum ve duydum ki programlar ile olcebilenler varmis grupta gordum acaba bunu yapabilen varsa benim skolyozumu da olcebilir mi?

Dosya Ekleri

• skolyoz.jpeg
    skolyoz.jpeg
    168,4 KB · Görüntüleme: 95
Doktor demiş zaten 16 yada 17 derece demiş. Başka bir doktora sor o bilir. Ama bana soracak olursan doktorun dediği gibi 16 derece vardır.

Doktor demiş zaten 16 ya da 17 derece demiş. Başka bir doktora sor o bilir. Ama bana soracak olursan doktorun dediği gibi 16 derece vardır.

Dostum detayli yazmak istemedim ama burada belirteyim madem 1 hafta sonra is mulakatim var onaylanirsam saglik raporu icin gitmem gerek ozele ama skolyoz 20 ve uzeri olursa bosuna 16 bin TL vermis olacağım ama bunu simdiden bilirsem hiç saglik asamasina gecmem diye düşündüm maalesef randevu da bulamiyorum devlette ondan tek care artik onlinda insanlara soruyorum.

Bahsettiğiniz şey Cobbs açısı bu linkte nasıl olacağı anlatılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı