Skolyoz rahatsızlığı

Nasıl yani arkanızda yabancı bir şey hissediyorsunuz? Her saniye omurga kemiğinizi mi hissediyorsunuz yani tamamen? Tam anlayamadım bu durumu hocam.
Kemik hissetme değil de eğilip kalkarken omurgama dik bir sopa koymuşlar gibi platin olduğu yerde Tam esnemiyor yani.

Tamam ben zaten düşük ağırlık diye belirtmişim ama eğer 100 kilo bench yapmaya çalış desem Eyvallah. Hafif çalış dedim zaten.

Kemik hissetme değil de eğilip kalkarken omurgama dik bir sopa koymuşlar gibi platin olduğu yerde Tam esnemiyor yani.
Hocam ameliyat sırasında omurga kemiğine takılan vidalar ameliyattan birkaç ay sonra eriyip kendiliğinden yok olacak demişti bana birisi, öyle değil mi yani?

Hocam ameliyat sırasında omurga kemiğine takılan vidalar ameliyattan birkaç ay sonra eriyip kendiliğinden yok olacak demişti bana birisi, öyle değil mi yani?

Platin takılırsa erimez. Hatta AVM de dedektör ötüyor.

Yok dostum öyle bir şey. Daha sonra çıkartmada olmayacak. Sonuna kadar böyle gidecek anladın dediğimi yazamıyorum ban atarlar diye.

Platin takılırsa erimez. Hatta AVM de dedektör ötüyor.
Valla benimki hiç dedektöre yakalanmadı hatta havaalanı dedektöründen geçtim. Yurt dışı dedektorunden geçtim bir sorun olmadı. Ama olursa diye hastane kart vermişti. Ötme durumunda platin var diye

Hocam doktor bana takılan vidalar eriyecek daha sonra derse yalan mı söyleyecek yani? Öyle diyecek gibime geliyor da birine doktor öyle demiş.

Dostum çok ağır kaldırmazsan bir şey olmaz diye düşünüyorum ama doktora sormakta fayda var.

Hocam doktor bana takılan vidalar eriyecek daha sonra derse yalan mı söyleyecek yani? Öyle diyecek gibime geliyor da birine doktor öyle demiş.
Orasını bilemiyorum bana öyle bir şey söylenmedi.

Hocam bende tam bilmiyorum ya, ay sonuna doğru doktorla konuşunca bu konuya mesaj yazıp etiketlerim sizi.
Ameliyat olduğum doktoru önerebilirim istersen. Skolyoz hastalığının piri bir hocadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…