Skolyoz sıfırlanır mı?

hocam ne yaptın,derecen ne kadar indi benimde de derecem 11 gerçekten çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum tek hedefim hava harp okulu ama bu sene skolyozdan elendim bilgi verir misin sürecinle ilgili

@Kutayjackson hocam yüzme en iyi yol olsa gerek. Yüzmeyle çözülüyor. Yanlış hatırlamıyorsam geri geri yüzme en iyi gelen yöntem. Bende de az miktarda var, görünüşte çok anlaşılmıyor ve yüzmeyle çözülüyor.

Hayır ilerletmesini yavaşlatır diye bir şey yok düzgün egzersizler ile düzelme görülür. Duruş (postür) düzelir. Tam olarak geçirebilir mi bilmiyorum

hocam ne yaptın,derecen ne kadar indi benimde de derecem 11 gerçekten çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum tek hedefim hava harp okulu ama bu sene skolyozdan elendim bilgi verir misin sürecinle ilgili
Fizik Tedavi'ye gideceksiniz, gidin bir devlet hastanesine.

Yüzme ve havuz içi egzersizler pek çok fiziksel problem için çok yararlı. Sadece yüzme yeterli olmaz, skolyoz için egzersizler var

skolyoz için egzersizler var
Fizyoterapist verir zaten egzersizleri, evde yaparsınız. Ben de birkaç egzersiz verirdim ama ne kadar etik olur bilmiyorum. Kedi-köpek, çapraz germe vs etkili egzersizlerden

Son düzenleme:
Hocam ne yaptın, derecen ne kadar indi benim de de derecem 11 gerçekten çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum tek hedefim Hava Harp Okulu ama bu sene skolyozdan elendim bilgi verir misin sürecinle ilgili.

Hocam şu an ne durumdayım ben de bilmiyorum sınav senem, aile içi sıkıntılar, kendi kişisel problemlerim her şey üst üste gelmeye başladı. Kısa bir süre sonra tekrardan röntgen çektirip dereceme baktıracağım.

Hocam ne yaptın, derecen ne kadar indi benim de de derecem 11 gerçekten çok zor durumdayım ne yapacağımı bilmiyorum tek hedefim Hava Harp Okulu ama bu sene skolyozdan elendim bilgi verir misin sürecinle ilgili.

Daha çok vaktin var. Hemen bir randevu al fizik tedaviden ve hemen hareketlere başla.

Hocam ne yaptın röntgen işini düzelmiş mi?

@doctormeister hocam son durum nedir bayağı bir süre geçmiş merak ettim indirebildinizmi.

Son durum nedir hocam, ilerleme var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…