Cihangir63
Hectopat
Daha fazla
Yok gibi varsada derecesi küçüktür doktora göstersen filmi daha iyi olur burdan konuşmak doğru değil.Skolyozum tahmini kaç derecedir? Bu sene MSÜ'den sağlam aldim ama adp yetmedi. Seneye bir daha deneyeceğim artar mı, artmasın diye ne yapmam lazım?
Olabildikçe dik durun.Skolyozum tahmini kaç derecedir? Bu sene MSÜ'den sağlam aldim ama adp yetmedi. Seneye bir daha deneyeceğim artar mı, artmasın diye ne yapmam lazım?
Var ama çok az. Benim var bunun için bazı fizik tedavi hareketleri var onları yapmalısın ve spora gidersen çok iyi olur.Skolyozum tahmini kaç derecedir? Bu sene MSÜ'den sağlam aldim ama adp yetmedi. Seneye bir daha deneyeceğim artar mı, artmasın diye ne yapmam lazım?
Mediken park istifra üniversitesi Gaziosmanpaşa'da çalışıyorum 28 derece skolyozunuz var doktora görünmenizi gereksiz buluyorum bende de 32 derece var bir şey olmuyor.
Mediken park istifra üniversitesi Gaziosmanpaşa'da çalışıyorum 28 derece skolyozunuz var doktora görünmenizi gereksiz buluyorum bende de 32 derece var bir şey olmuyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.