Baltam Sivri
Hectopat
Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim?
O köstüm çok kötü bence. Şok bıçaklı olabilir yoksa eğer.Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim?
SKT T1 Elise zamanına göre çok güzel köstüm ama güncel olarak kötü.Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin)
O köstüm çok kötü bence. Şok bıçaklı olabilir yoksa eğer.
Şahsen en beğenmediğim Zed kostümü skt t1, şok bıçaklı Zed'i çok beğeniyorum
Skt T1 serisi çöp gidip kutu alın onun yerine daha iyi(ya da gunluk RP indirimiyle guzel kostum dusmesini bekleyin)
Gelecek yamada çok güzel zed köstümü gelecek bekle biraz üstüne ekleyeceksen eğer rpnin.Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim?
Hiçbirini sevemedim maalesef elise vardi permali hesabimda ancak pek guzel gelmedi gozume o zamanda simdide gelmiyor tavsiyem suan etkinlik kutularindan iyi seyler cikiyor onu almali konu sahibiSKT T1 Elise zamanına göre çok güzel köstüm ama güncel olarak kötü.
Bir 200 rp daha çekip Shockblade Zed al bence.Sizce nasıl görünümü? 850RP var nasıl değerlendireyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.