LoL kostümü alınır mı?

İnternet kafede demişsin, internet kafe farklı, internet kafelerde ban yesende farklı hesap açıp tekrar girersin. Olay kendi bilgisayarında oynamakta.
Sanırım siz kostümü muska yazarak alıyorsunuz.

İnternet cafede hayatını sürdüren arkadaş (arkadaş dediğime bakma tanımıyorum) verdiği tek para cafede masa açtırmak bir de orada ölmemek için yiyecek alıyordu. Böyle programlara para vereceğini sanmıyorum.

Sanırım siz kostümü muska yazarak alıyorsunuz.

İnternet cafede hayatını sürdüren arkadaş (arkadaş dediğime bakma tanımıyorum) verdiği tek para cafede masa açtırmak bir de orada ölmemek için yiyecek alıyordu. Böyle programlara para vereceğini sanmıyorum.

Tamam adam oyuna para yatirmaya karar vermis demek ki. Karismak size dusmez ekonomik durumu elveriyorsa benim gibi her ay duzenli 200 300 atar. Arkadasin sorusu acik ve net "... Kostum alınır mı?" bunun cevabi ise kostum alinir veya alinmaz onun yerine baska kostum alin.

Hocam sizler gereken cevabı vermişsiniz sağ olun var olun. Ne değişik elemanlarla uğraşıyoruz ya. Zaten kötü olan internetim sağ olsun günlük en fazla 1-2 sıralı oyun girebiliyorum bu eleman herkesi kendisi sanıyor galiba internet kafede yattığımı falan da düşünmüş biraz gerilmiş herhalde. Ayrıca ilk para yatırışım da değil halihazırda karakterde 3 kostüm var zaten. Konu nerelerden nerelere geldi.

@Yeyil
@kayraz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı