Öncelikle odyofil olmadığımı ve tamamen normal kullanıcı görüşlerimi yazdığımı unutmayın. Deneyim kişiden kişiye göre ve ne istediğinize göre değişebilir.
Ürünü 25 Aralık 2025 tarihinde kendime yılbaşı hediyesi olarak Hepsiburada/Mobiloom satıcısı üzerinden aldım ve 26 Aralık 15:30 gibi elime çok hızlı şekilde ulaştı.
Daha önce kullandığım kulaklıklar: AirPods Max, AirPods Pro 1, Sennheiser HD450BT.
Ürünün artıları ve eksileri:
+ Artılar:
Bass gerçekten çok güçlü ve kaliteli. Üründe aslında gerçekten bass yok; bass hissiyati versin diye haptic titreşim motorları var yani aslında bass frekansı geldiğinde o frekansa göre kulaklık titriyor ve bass hissiyatı veriyor. Bu benim için artı çünkü baş ağrıtmıyor.
Ses kalitesi ve mikrofon tatmin edici durumda; tizler rahatsız etmiyor. Listenin sonunda test için dinlediğim albümleri vs. ekledim.
Tile ile kulaklığınızın konumunu vs. görebiliyorsunuz. Bir nevi içinde bir AirTag var.
Batarya konusunda muazzam bir iş çıkarmışlar 26'sından beri (29) dinliyorum şarj hâlen %100.
Plastik kalitesi iyi.
---------------
Sıkıntı burada başlıyor. Kulaklığın bundan sonrası hep kusur.
Pad'ler yumuşak gibi gözüküp hissettirse de aslında çok sertler ve kulak acıtıyorlar.
Kulaklıkta izolasyon denen şeyin I'si yok. Ses %50 üstüne çıktığı an dışardakiler de sizinle dinliyor ve ses %100 olsa bile dışarıdan her sesi duyuyorsunuz. Şu an %40 civarlarında kullanıyorum ve klavyeden gayet duyulabilir şekilde takır takır sesler geliyor. Bunu kullandığım diğer kulaklıklarda (Sennheiser berbat bir ANC'ye sahip olsa bile) deneyimlemedim.
Bu izolasyon sorunu üstte saydığım tüm artıları mahvediyor. Kulaklık maalesef çok fena bir indoor kulaklığı. Kapıdan dışarı adım attığınız an rahatsız oluyorsunuz.
App çok kötü. 3 kez silip indirdim bağlayabilmek için.
Tasarım güzel fakat kafanız büyükse komik duruyor.
--------------
Kulaklık ile dinleyip memnun kaldığım albümler:
$uicideboy$ - Thy Kingdom Come
$uicideboy$ - Thy Will Be Done
Spiritbox - Tsunami Sea
Sleep Token - Take Me Back to Eden
Sleep Token - Even in Arcadia
Deftones - Private Music
Şam - Türkçe Rap Mixtape
Şam - Aç Kurt Mixtape
Tyler, The Creator - IGOR
HEALTH - Rat Wars
HEALTH - Conflict DLC (Kulaklık sanki bu albüm için yaratılmış.)
Linkin Park - Hybrid Theory
Linkin Park - Meteora
Scrim - via crucis
Kendrick Lamar - good kid, m.A.A.d city
The Alchemist - Life is Beautiful
Pink Floyd - The Dark Side of The Moon
Pink Floyd - Wish You Were Here
Ürünü 25 Aralık 2025 tarihinde kendime yılbaşı hediyesi olarak Hepsiburada/Mobiloom satıcısı üzerinden aldım ve 26 Aralık 15:30 gibi elime çok hızlı şekilde ulaştı.
Daha önce kullandığım kulaklıklar: AirPods Max, AirPods Pro 1, Sennheiser HD450BT.
Ürünün artıları ve eksileri:
+ Artılar:
Bass gerçekten çok güçlü ve kaliteli. Üründe aslında gerçekten bass yok; bass hissiyati versin diye haptic titreşim motorları var yani aslında bass frekansı geldiğinde o frekansa göre kulaklık titriyor ve bass hissiyatı veriyor. Bu benim için artı çünkü baş ağrıtmıyor.
Ses kalitesi ve mikrofon tatmin edici durumda; tizler rahatsız etmiyor. Listenin sonunda test için dinlediğim albümleri vs. ekledim.
Tile ile kulaklığınızın konumunu vs. görebiliyorsunuz. Bir nevi içinde bir AirTag var.
Batarya konusunda muazzam bir iş çıkarmışlar 26'sından beri (29) dinliyorum şarj hâlen %100.
Plastik kalitesi iyi.
---------------
Sıkıntı burada başlıyor. Kulaklığın bundan sonrası hep kusur.
Pad'ler yumuşak gibi gözüküp hissettirse de aslında çok sertler ve kulak acıtıyorlar.
Kulaklıkta izolasyon denen şeyin I'si yok. Ses %50 üstüne çıktığı an dışardakiler de sizinle dinliyor ve ses %100 olsa bile dışarıdan her sesi duyuyorsunuz. Şu an %40 civarlarında kullanıyorum ve klavyeden gayet duyulabilir şekilde takır takır sesler geliyor. Bunu kullandığım diğer kulaklıklarda (Sennheiser berbat bir ANC'ye sahip olsa bile) deneyimlemedim.
Bu izolasyon sorunu üstte saydığım tüm artıları mahvediyor. Kulaklık maalesef çok fena bir indoor kulaklığı. Kapıdan dışarı adım attığınız an rahatsız oluyorsunuz.
App çok kötü. 3 kez silip indirdim bağlayabilmek için.
Tasarım güzel fakat kafanız büyükse komik duruyor.
--------------
Kulaklık ile dinleyip memnun kaldığım albümler:
$uicideboy$ - Thy Kingdom Come
$uicideboy$ - Thy Will Be Done
Spiritbox - Tsunami Sea
Sleep Token - Take Me Back to Eden
Sleep Token - Even in Arcadia
Deftones - Private Music
Şam - Türkçe Rap Mixtape
Şam - Aç Kurt Mixtape
Tyler, The Creator - IGOR
HEALTH - Rat Wars
HEALTH - Conflict DLC (Kulaklık sanki bu albüm için yaratılmış.)
Linkin Park - Hybrid Theory
Linkin Park - Meteora
Scrim - via crucis
Kendrick Lamar - good kid, m.A.A.d city
The Alchemist - Life is Beautiful
Pink Floyd - The Dark Side of The Moon
Pink Floyd - Wish You Were Here