Skullcandy Crusher Wireless veya EVO Wireless alınır mı?

TinyUnder1905

Kilopat
Genel hayatımda hep baslı müzikleri tercih ettim ve her zaman bas odaklı kulaklıkları almak istedim ama hiçbirinde tam tatminliği yaşayamadım. En son aldığım JBL 720 BT kulaklığım kırıldıktan sonra kendime güzel bir bütçe ayırarak bir kulaklık almak istedim ürünleri araştırırken eskiden geyiğini gördüğü kulaklık olan "skullcandy crusher Wireless" ı gördüm ve araştırmaya başladım. Üründe halihazırda Bass'ı ayarlan bir düzenek var çok etkileyici ama her şeyin bass olmadığını da biliyoruz. Aranızda kullanan varsa deneyimleri paylaşmasını istiyorum.

Günlük kullanım biçimi için soru sorarsınız diye belirtmek istiyorum:

Gün içinde: Sabah uyandığımda, sporda, akşam koşusunda veya bir yere toplu taşıma ile gidiyorsam kullanıyorum.

Genelde motivasyona ihtiyaç duyduğu zamanlarda destek olması için kullanıyorum ve bu 1,2 saat boyunca yüksek sesli müzikler ile oluyor. Tahmin edeceğiniz üzere bu şarkılarda bas odaklı.

Ama aklıma takılan soru ürünün 4.500 TL olmasından ziyade bu ürüne bir rakip var mı? Belki fiyatı aşağı yukarı olabilir ama "skullcandy crusher Wireless"dan iyi olan bir ürün var mı?

Lafı fazla uzatmak istemiyorum. Son olarak bütçem maksimum 5000 TL. Hatta bu fiyatlara da gelmek istemem ama 500 TL fark için iyi bir kaliteden mahrum kalmak da istemiyorum.

Hepinize iyi Sosyaller dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı