Satılık Skylake Bilgisayar

hiraa

Megapat
Daha fazla  
İşlemci: i5-6600K
Anakart: MSİ Z170-A M3 Gaming
Ekran Kartı: Zotac AMP! GTX 1060 6GB
RAM: Corsair 16 GB DDR4 3000 MHz
SSD: Samsung 750 Evo 250 GB 550/550
Kasa: Zalman Z11 Plus
PSU: Cooler Master 650 W 80
İşlemci Soğutucu: Hyper 212 Evo
Ayrıca kasamda 2 adet soğutma fanı hediyedir.
Takasa açığım. Knigh Online çar alacağım.
Kasamı düşük kasalarla takas + ödeme yapabilirim.

Ekran kartı, işlemci, RAM Amazon ürünüdür.
Tüm ürünler faturalı, kutulu, garantilidir.
Fiyat: 4999 TL

Tabiki istediğiniz fiyata satma hakkınız var ancak, kasanızın özelliği tam olarak nedir? Zira aynı özelliklerde 0 sistem toplandığında 4500TL civarına geliyor. Siz 2. el sistemi 500TL daha pahalıya satıyorsunuz? Belirttiğiniz fiyata belirttiğiniz özellikler ile GTX 1070 içeren bir sistem toplanılabiliyor.
Yani sadece meraktan soruyorum, sisteminizi diğerlerinden ayıran ve bu kadar pahalı yapan özelliği tam olarak nedir?

Ekran kartına takas düşünüyor musunuz ? Öyleyse GTX960 4GB MSİ modelinin üzerine 320TL verebilirim. Kutu fatura garanti mevcut.

Fiyatın makul olduğunu düşünüyorum. Ciddi alıcılar olduğunda illaki birşeyler yapılır lakin; Pek de satmak istemediğimden olabilir. Ayrıca 4500 lira civarına falan da gelmiyor o yazdıklarım. Şimdi tekrar baktım bir de uyguna yazdım. Neye dayanarak yazdıysanız artık onu. Paranız yetmiyor da böyle bir strateji mi geliştirdiniz anlayamadım doğrusu.

Islemci 915 TL
Anakart 726 TL
Ekran kartı 1950 TL
Ram 697 TL
SSD 462 TL
Kasa 243 TL
Psu 411 TL
Soğutucu 210 TL

Toplam 5614 TL gibi bir fiyat çıkıyor sıfır fiyatı

Fiyatın makul olduğunu düşünüyorum. Ciddi alıcılar olduğunda illaki birşeyler yapılır lakin; Pek de satmak istemediğimden olabilir. Ayrıca 4500 lira civarına falan da gelmiyor o yazdıklarım. Şimdi tekrar baktım bir de uyguna yazdım. Neye dayanarak yazdıysanız artık onu. Paranız yetmiyor da böyle bir strateji mi geliştirdiniz anlayamadım doğrusu.
Ben sadece uygun olmadığını düşündüm. Fiyatı siz belirlersiniz, ben fiyat konusunda hiçbir şey diyemem. Ancak insanları aşağılamaya hakkınız yok!

5614TL gibi bir rakam çıkartmış arkadaşın birisi utanmadan.

Buyrun, sizin ve @TRSami01 için 0 fiyatını çıkarttım parçaların.

Satarsınız, satmazsınız, satamazsınız, istediğiniz fiyata koyarsınız. Özgür bir ülkede özgür bir forumdayız. İstediğiniz gibi satışa koyarsınız. Ancak insanları aşağılamaya hakkınız yok. Param vardır-yoktur sizi ilgilendirmez. Zira bu paraya bu sistemi alacaksam eğer param olmasın daha iyi...
Saygılarımla.

@Akif Peköz konuyu temizlersek sevinirim hocam. Zira arkadaşın ilan konusu yeterince kirlendi..

Ne üdügü belirsiz sitelerden gidip gidip toplayip yazmissin. Ben Vatan dan aldim vatana bakarim.

Fakir dememe bu kadar da içerlenmez ki. Pardon vallahi bu kadar darılacağını düşünmedim. Gerçekten fakirsin demekki :)

Ne olduğu belirsiz dediğin sitelerin hepsi ülkemizde ve uluslararası düzeyde güvenilir siteler. Siz kendinizi dışarı açamayıp, gözlem yapamadığınız için size göre böyle gelebilir. Hatta o siteler senin alışveriş yaptığın siteden bile çok üst düzey konumdalar. Bu durumdan dolayı millete laf edeceğine, aynaya bak!

Tamam da niçin bir şeyler ıspatlamaya çalışıyorsunuz ? Yeteri kadar ilanı kirletmediniz mi ? Muhteşem beyninizden çıkan muhteşem fikirleri size sordum mu ben ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı