Skylake sistem 4000 TL - Ekran kartı ve SSD'siz

dtugur

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Selam arkadaşlar,
Ekran kartı ve SSD olmadan bir sistem toparladım. Pascal mimarisini bekleyeceğim. Parçalarda herhangi bir uyum sorunu var mıdır? (Alternatif önerilere açığım)
Genelde çalışmak için kullanacağım tabii ki oyunda oynayacağım. Pascal mimarisiyle GPU render hedeflemekteyim.
Teşekkürler.

s.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Pascal mimarisini bekleyen birisi 850W PSU almamalı. Kasa seçimini beğendim.
Teşekkürler Recep bey, 850W Psu almamalı derken daha yüksek mi almalıyım ve ya daha düşük mü almalıyım? Bildiğim kadarıyla pascal mimarisinde güç tüketimi düşecek sanırım.

Birde yazmayı unutmuşum, Z170-a Asus ile Z170 pro gaming arasında kaldım. Seçimim hangi yönde olmalı?

Teşekkürler Recep bey, 850W Psu almamalı derken daha yüksek mi almalıyım ve ya daha düşük mü almalıyım? Bildiğim kadarıyla pascal mimarisinde güç tüketimi düşecek sanırım.

Birde yazmayı unutmuşum, Z170-a Asus ile Z170 pro gaming arasında kaldım. Seçimim hangi yönde olmalı?
Pascal mimarili ekran kartlarının daha az güç tüketeceğinden bahsetmiş , yani daha az alabilirsin.

Dostum cpu render ekran kartı alana kadar yapacağım asıl hedefim GPU render. Bu yüzden yeni teklonoji almak daha mantıklı geliyor bana bilemedim ama x99 sistemde süper gözüküyor.

Dostum cpu render ekran kartı alana kadar yapacağım asıl hedefim GPU render. Bu yüzden yeni teklonoji almak daha mantıklı geliyor bana bilemedim ama x99 sistemde süper gözüküyor.

X99 için yakında Broadwell-e işlemciler çıkıcak. Anakart zaten yeni USB 3.1 destekli. Yani demem o ki Skylake'den daha güncel bir sisteme sahip olacaksın.

Böyle birşey düşünürmüsünüz ?

Ara Toplam2.969,23 TL
Toplam KDV534,46 TL
Sepet Toplam Fiyatı3.503,69 TL
[TBODY] [/TBODY]

@CJack60 doğru söylüyor. Broadwell-e geliyor.
X99 tabanlı sistemlerdedaha iyi SLI/CF performansı alırsınız, bütçeniz yetiyorken alın bence. Skylake ile ileride SLI/CF yapmaya kalksanız 2X SLI/CF'da X8-X8 olarak ayıracak ama X99 tabanlı sistemde X16-X16 olarak kullanabileceksiniz. Yani iki (Yada üç) kartı da dibine kadar kullanabileceksiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı