Skylake tabanlı sistem toplama

Necati Gürelli

Hectopat
Yer
İzmir /Tire
Daha fazla  
Topladığım sistem nasıl iyi midir ? Değişmesi gereken neler var ? Monitör kafama takıldı mobil olduğumdan tam seçemedim onu fikir ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
image.png
image.png
image.png
image.png

Son düzenleyen: Moderatör:
-Full Tower kasa gereksiz.
-750w Gereksiz.
-240gb ssd'den ve işlemciden kısılıp GTX980 alınması daha mantıklı.
-Sıvı soğutma şart değil.
-O mönitör aşırı fazla.
-Şimdi düşündümde o fiyata Gtx 980ti bile sığdırılır.

Bütçeyi 200 TL aştı fakat kendini zorlayarak bu sistemi almanı öneririm. Monitör olarak bence bu gayet iyi olacaktır. 1080p monitör bu kart için hafif kalabilir fakat 144hz oldukça güzel bir deneyim :D

Screenshot_2015-10-18-16-19-36.png

Öneleriniz için sağolun ama ondan bundan kısıp 980 almak saçma.çünkü bu bilgisayar oyun odaklı değil zaten ram'larin mhz'lerinden belli.ayrıca msi ve 2400 mhz ramlar işimi görmez.benim bu topladığımda değişmesi gereken bence kasa ya da monitör var bu ikisi hakkında baska daha uyguna daha iyisi varsa onlardan önerirmisiniz ?

Asıl saçma olan GTX 970 almak. Onun yerine GTX 960 al daha iyi oyun için istemiyorsan. Hatta oyun oynamıyacaksan ekran kartına bile gerek yok koy Pentium'u keyfine bak. Ha render fotoşop felan deme kötü ekran kartıyla birşey yapamazsın. Ve bu arada evet, GTX 970 sorunlu ve kötü bir kart. Heleki fiyatına göre.

%60 iş %40 oyun ekran kartı şart render çok yapıyorum malesef. ayrıca gtx970 hiçte kötü ve sorunlu değil 980ti bana fazla 970 yeterli benim için

Elbette karar sizin. Fakat şunu söylemek istiyorum MSI Lightning modeli sizin işinizi her zaman görür. GALAX HOF veya EVGA FTW nasılsa MSI Lightning aynı çıtadadır.

Bu arada benim önerdiğim sistemdeki SSD yerine daha ucuz bir SSD alır ve Ram'leri istediğin değerlerde alabilirsin.

Son düzenleme:
Tabi doğrudur. Ama eskiden gelen bir huy msi ve amd serisinin hiçbir ürününü sevmiyorum belkide önyargılıyımdır. Siz haklısınızdır. Benim topladığım sistemde kasa ve monitör değişikliği olabilir mi ? Y ada o kadar vermişken ram anakart değişikliği olabilir mi ?

Monitör olarak Photoshop vs kullanacağınız için yine IPS panel öneririm. Eğer ekran boyutu sizin için fazla önemli değilse bu monitörü alabilirsin. Fiyatına göre gayet iyi bir monitör ayrıca 2ms tepki süresi de oyun için ideal.

VIEWSONIC 23" VX2363Smhl-W LED IPS MONİTÖR

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı