Skylark Marka Elektro Akustik Gitar Alınır mı?

MetehanYln

Decapat
Merhaba, uzun süredir başlangıç tipi bir klasik gitar çalmaktayım. Artık bu gitarın miladı dolmaya başladı eskidi ve telleri değiştirsem bile güzel tonlar alamıyorum. Bu gitarı satıp yeni bir gitar almaya karar verdim. Tercihim elektro akustik gitar neden derseniz hem normal çalınabiliyor hemde okulumda ki amfi de çalabilirim. Bu sitede ikinci el böyle bir elektro akustik gitar buldum. Arka kapak kısmı olsun tipi hoşuma gitti sizce bu gitar bu fiyata alınır mı ?

Gitarın linki :

Kaliteli bir marka değil. Ayrıca klasik sonrası akustiğe geçilmesi tavsiye edilmez pek. Akustik gitarlar klasik ile elektro gitarın birleşimi gibidirler. Pena kullanımı diye bir gerçek de var. Ha dersin ki benim daha çok ilerleme gibi bir düşüncem yok. O zaman da bunu önermem. Elektro akustik alacaksanız elektronik aksamında mutlaka tuner olmasına dikkat edin.. Genelde diğerleri çok kaliteli olmaz çünkü.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı