Skyloong klavye alınır mı?

WDGaster

Decapat
Daha fazla  
SKYLOONG GK87 Pro 3 modlu kablosuz mekanik klavye tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir 1.7 inç RGB ekran özel düÅük gecikme oyun klavyesi - AliExpress 7

Bu klavyedir, gönderim ücretiyle beraber beni bir hayli düşündürüyor. Ben aklımda 2.000 - 2.500'lük bir klavye düşünmüştüm ve bu alet de 3.500 TL fiyatı ile bütçemi bir hayli aşıyor. Bana bunun gibi ses ayarlama tuşu olan, aynı boyutta bir klavye önerebilirseniz sevinirim, üstündeki ekrandan da vazgeçtim çok hoşuma gitmişti ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
SKYLOONG GK87 Pro 3 modlu kablosuz mekanik klavye tam anahtar çalıÅırken deÄiÅtirilebilir 1.7 inç RGB ekran özel düÅük gecikme oyun klavyesi - AliExpress 7

Bu klavyedir, gönderim ücretiyle beraber beni bir hayli düşündürüyor. Ben aklımda 2.000 - 2.500'lük bir klavye düşünmüştüm ve bu alet de 3.500 TL fiyatı ile bütçemi bir hayli aşıyor. Bana bunun gibi ses ayarlama tuşu olan, aynı boyutta bir klavye önerebilirseniz sevinirim, üstündeki ekrandan da vazgeçtim çok hoşuma gitmişti ama.

İndirimlerde 700 TL hocam kesinlikle almayın ya başka modellere yönelin ya da indirim bekleyin.

İndirimlerde 700 TL hocam kesinlikle almayın ya başka modellere yönelin ya da indirim bekleyin.
kendi sitelerinde 120 dolar demişler hocam indirime girince nasıl 700 tl ye düşüyor? sizin gördüğünüz belki de başka bir modeldir hocam. Eğer varsa aklınızda bir klavye buyrun önerin lütfen bu paralar çok çünkü

Kendi sitelerinde 120 dolar demişler hocam indirime girince nasıl 700 TL'ye düşüyor? Sizin gördüğünüz belki de başka bir modeldir hocam. Eğer varsa aklınızda bir klavye buyurun önerin lütfen bu paralar çok çünkü

AliExpress indirimlerinde çoğu klavye düşüyor ben 1200 TL olan klavyeyi 300 TL'ye aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı