ErennCaglii Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #1 Merhabalar, ben Skype yükleyeceğim fakat nedense açılınca hata veriyor hata ise şu: Skype.exe - Uygulama Hatası Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0x000007b).Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2017
Merhabalar, ben Skype yükleyeceğim fakat nedense açılınca hata veriyor hata ise şu: Skype.exe - Uygulama Hatası Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0x000007b).Uygulamayı sonlandırmak için tamam düğmesini tıklatın.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Haziran 2017 #2 Skype sürümü İşletim sistemi Olay görüntüleyicisi raporu: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal Process Monitor raporu: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Bu bilgileri alalım.
Skype sürümü İşletim sistemi Olay görüntüleyicisi raporu: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal Process Monitor raporu: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Bu bilgileri alalım.
ErennCaglii Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #3 Recep Baltaş dedi: Skype sürümü İşletim sistemi Olay görüntüleyicisi raporu: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal Process Monitor raporu: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Bu bilgileri alalım. Genişletmek için tıkla... Recep abi son sürüm kullanıyorum yani direkt olarak sitesinden indirdim. İşletim Sistemim Windows 10 Home Kullanıyorum.
Recep Baltaş dedi: Skype sürümü İşletim sistemi Olay görüntüleyicisi raporu: Olay Görüntüleyicisi raporu paylaşma | Technopat Sosyal Process Monitor raporu: Process Monitor ile Hata Raporu Oluşturma | Technopat Sosyal Bu bilgileri alalım. Genişletmek için tıkla... Recep abi son sürüm kullanıyorum yani direkt olarak sitesinden indirdim. İşletim Sistemim Windows 10 Home Kullanıyorum.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Haziran 2017 #4 Bu ekran görüntüleriyle ne yapmamız gerekiyor şimdi?
ErennCaglii Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2017 #5 Recep Baltaş dedi: Bu ekran görüntüleriyle ne yapmamız gerekiyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Abi dediklerin hakkında pek bir bilgim yok. Ne yapacağımı bilemedim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2017
Recep Baltaş dedi: Bu ekran görüntüleriyle ne yapmamız gerekiyor şimdi? Genişletmek için tıkla... Abi dediklerin hakkında pek bir bilgim yok. Ne yapacağımı bilemedim.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Haziran 2017 #6 Olay görüntüleyicisi raporunu yeniledim. Process Monitor raporunu da Skype.exe için oluşturabilirsin.
Olay görüntüleyicisi raporunu yeniledim. Process Monitor raporunu da Skype.exe için oluşturabilirsin.