Skype ile oyunlarda FPS düşmesi

Hasann37

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba sevgili arkadaşlar;
Geçenlerde hazır sınavlarda yok GTA V`i çok oynuyordum. Baya bir açık kalıyordu oyun 11-12 saat gibi muhteşem bir süre gerçekten. Bir gün öyle yaptım normal aynı FPS'le çalışıyordu. İkinci gün ise FPS'de ciddi bir düşüş vardı GTA Online`da 90-60 FPS arası alırken şimdi 30-40 FPS anca alıyorum. Bu arada tek GTA oyununda değil,bilgisayarımda ne oyun varsa hepsinde öyle. Ama şöyle bir sorun var. Skype'da biriyle konuşurken FPS 90-120 gibi bir seviyeye geliyor. Her oyunda öyle CS:GO`da 200 lerde dolanıyordu. Bunu nasıl çözücem her şey son sürümde GeForce olsun, Steam olsun. Bir çare bulun lütfen.

Sistem özelliklerim;
  • Asus Strix GTX 970 4 GB DDR5
  • Asus Z97-Pro Gamer
  • Kingston 16 GB (4x4 GB) HyperX Beast DDR3 1600 MHz
  • Intel Core i7 4790K
  • 240 GB SSD

Merhaba sevgili arkadaşlar;
Geçenlerde hazır sınavlarda yok GTA V`i çok oynuyordum. Baya bir açık kalıyordu oyun 11-12 saat gibi muhteşem bir süre gerçekten. Bir gün öyle yaptım normal aynı FPS'le çalışıyordu. İkinci gün ise FPS'de ciddi bir düşüş vardı GTA Online`da 90-60 FPS arası alırken şimdi 30-40 FPS anca alıyorum. Bu arada tek GTA oyununda değil,bilgisayarımda ne oyun varsa hepsinde öyle. Ama şöyle bir sorun var. Skype'da biriyle konuşurken FPS 90-120 gibi bir seviyeye geliyor. Her oyunda öyle CS:GO`da 200 lerde dolanıyordu. Bunu nasıl çözücem her şey son sürümde GeForce olsun, Steam olsun. Bir çare bulun lütfen.

Sistem özelliklerim;
  • Asus Strix GTX 970 4 GB DDR5
  • Asus Z97-Pro Gamer
  • Kingston 16 GB (4x4 GB) HyperX Beast DDR3 1600 MHz
  • Intel Core i7 4790K
  • 240 GB SSD

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı