Skype otomatik başlatmayı kapatma

muhametsafak

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Eskiden Skype ayarlarında Windows açılışında açılsın açılmasın diye bir seçenek vardı. Bu sabah bilgisayarı açtığımda Skype otomatik başlatıldı. O seçeneği bulamadım. Yaklaşık 1 saattir bununla uğraşıyorum, her denediğim şeyden sonra bilgisayarı yeniden başlatmaktan yoruldum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Skype'ın masaüstünde otomatik olarak başlatılmasını nasıl durdurabilirim? | Skype Desteği Linkinden yapabilirsiniz şayet siz windows 10 ve skype 14 sürümü üstü kullandığınız için oturumu kapat yaparsanız başlangıçta başlamasını önleyebilir siniz. Attığım linki dikkatlice okursanız izah etmek istediğim konuyu göreceksiniz.
Güncel Skype kullanıyorum ve öyle bir ayar var:

Eki Görüntüle 367043
Hocam sürüm 14 veya daha sonrasında yok o seçenek. Skype'ın masaüstünde otomatik olarak başlatılmasını nasıl durdurabilirim? | Skype Desteği linkten okuyabilirsiniz. Diğer arkadaşlarda sorarsa bilginiz olsun.

Task Manager - Startup - Skype - Disable.

380430

Yazmayın arkadaşlar artık, aradığım cevap aşağıdaki arkadaşın anlattığı şekilde oluyor. Görev yöneticisi vs işe yaramıyor. Skype kullanıyorum ama her açılışta açılmasını istemiyorum demiştim.
Başlat (Sağ tık)> Ayarlar> Gizlilik> Arka plan uygulamalarına gidip Skype'ı kapatın.
Konu kapatma olayı var mı forumda? Bu konu artık kapatılabilir.

Başlat (Sağ tık)> Ayarlar> Gizlilik> Arka plan uygulamalarına gidip Skype'ı kapatın.
Sabahtan beri bu çözümü arıyorum. Çok teşekkürler. Başlangıç baktım yok, msconfig'ten hizmetlere baktım orada yok. Skype kendi ayarlarına giriyorum yine yok.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı