MertAkar Hectopat Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 131 29 Ekim 2024 #1 Merhaba Skype'a giremiyorum resimde görmüş olduğunuz gibi hata veriyor. Microsoft Store'dan indirdim normal internetten indirdim. Ama gene bu hatayı veriyor. Diğer sıkıntı internette girmesi telefonda da giriyorum ama masaüstü olarak giremiyorum.
Merhaba Skype'a giremiyorum resimde görmüş olduğunuz gibi hata veriyor. Microsoft Store'dan indirdim normal internetten indirdim. Ama gene bu hatayı veriyor. Diğer sıkıntı internette girmesi telefonda da giriyorum ama masaüstü olarak giremiyorum.
T Taha lal Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 49 31 Ekim 2024 #2 aynı sıkıntı bende de var çözüm bulabildiniz mi? Artı 0 Eksi
LDPli Gabimaru Centipat Katılım 5 Ekim 2023 Mesajlar 541 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Samsun Çarşamba Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 7320U 8 GB LPDDR5 RAM AMD Radeon Graphics Acer Aspire 3 Laptop Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ekim 2024 #3 Taha lal dedi: aynı sıkıntı bende de var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bende de var bulamadım. Artı 0 Eksi
Taha lal dedi: aynı sıkıntı bende de var çözüm bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bende de var bulamadım.
T Taha lal Hectopat Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 49 1 Kasım 2024 #4 Kendi kendine düzeldi, sanırım dün bir sıkıntı vardı. Artı 0 Eksi