Skyrim 60 FPS Limiti Sorunu

Hellblazer Aku

Hectopat
Makaleler
4
Yer
Whiterun
Daha fazla  
Skyrim'de FPS 60 limit olarak takılı, arada 55'e düşüyor ve saniyelik rahatsız ediyor. Bu limit nasıl kalkabilir? SOTTR'ı High'da genellikle 60 FPS üstü oynadığım için aşırı rahatsız etti bu durum.

Son düzenleyen: Moderatör:
V-Sync ile ilgisi yok, oyunun motorunun koyduğu bir kısıtlama bu.

Skyrim.ini dosyasını bulun fMaxTime= aratın karşılığındaki değeri 0.0069 olarak değiştirmeyi deneyin. Bu ayarın 144FPS alabilmenizi sağlaması gerekiyor.

Skyrim.ini, Belgeler/My Games içerisinde bulunabilir.

V-Sync ile ilgisi yok, oyunun motorunun koyduğu bir kısıtlama bu.

Skyrim.ini dosyasını bulun fMaxTime= aratın karşılığındaki değeri 0.0069 olarak değiştirmeyi deneyin. Bu ayarın 144FPS alabilmenizi sağlaması gerekiyor.

Skyrim.ini, Belgeler/My Games içerisinde bulunabilir.
Teşekkür ederim UwU. Fallout NV'da modla kaldırabilmiştim limiti ama Skyrim için bulunmuyor sanırsam verdiğin kodu deneyeceğim.
Amd ekran kartı kullanıyorsan Amd Radeon ayarlarının içinde ekran kartının ısınmaması adına bir ayar var FPS'i sabitliyor. Orayı biraz kurcalarsan görebilirsin 👍
Evet RX570 kullanıyorum bir bakacağım teşekkür ederim.

Ben de bilgiyi buradan aldım, daha değiştirilecek satırlar var ancak onların zaten değiştirilmiş olduğunu düşünüp burada belirtmedim çünkü birisi zaten V-Sync ayarını açıp kapatıyor sadece. Eğer sadece o komut işine yaramazsa tüm dökümana bakabilirsin, belki diğerleri de değiştirilmelidir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı