sarp akay Hectopat Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar altın pençe görevini yaptıktan sonra altın pençenin sahibini bul dedi, fakat haritada herhangi bir işaret yok veya bir ipucu. Kime gitmem gerek yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar altın pençe görevini yaptıktan sonra altın pençenin sahibini bul dedi, fakat haritada herhangi bir işaret yok veya bir ipucu. Kime gitmem gerek yardımcı olur musunuz?
basaranmelik Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #2 Irmakkoru tüccarıyla (Camilla ve Lucan Valerius) konuşman gerek diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
KS KS sarp akay Hectopat Katılım 18 Nisan 2017 Mesajlar 22 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2020 #3 basaranmelik dedi: Irmakkoru tüccarıyla (camilla ve lucan valerius) konuşman gerek diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Video o da görmüştüm lucan ile konuştuğumuzda altın pençe bende diye bir şık çıkıyor da bende çıkmıyor. Artı 0 Eksi
basaranmelik dedi: Irmakkoru tüccarıyla (camilla ve lucan valerius) konuşman gerek diye hatırlıyorum. Genişletmek için tıkla... Video o da görmüştüm lucan ile konuştuğumuzda altın pençe bende diye bir şık çıkıyor da bende çıkmıyor.