Skyrim Anniversary Edition alınıp, modsuz oynanır mı?

canyldrm

Centipat
Daha fazla  
Oyunu daha önce hiçbir şekilde oynamadım. Skyrim anniversary Edition halini satın alıp oynamayı düşünüyorum. Ama mod kurmayı falan pek bilmiyorum. Sizce hiçbir mod kurulmadan sadece Skyrim anniversary Edition oyununu saatlerce oynayıp oyundan zevk alır mıyım? Yoksa illa mod kurmak şart mı? Şart ise de bana mod önerir misiniz?

Şahsen anniversarye boş yere para vermenizi tavsiye etmem. Special edition alıp modlu veya modsuz oynayabilirsiniz. Ama modlar oyun zevkini arşa çıkartıyor ve sandığınız kadar zor değil oyunun kendisi modlamayı desteklediği için istediğiniz modu kurabilirsiniz.

@ester c acaba çok daha kolay mod kurabilme şeklim var mı mesela oyunun içinden falan mod kurabilir miyim bu konularda pek bir şey bilmiyorum da.

Örnek verebileceğin birkaç tane mod var mı?
Evet oyunun direkt zaten ana menüsünde modlar seçeneği var buradan bethesda resmi modlarını tek tuşla indirebilirsin. Eğer daha çeşitli modlar istersen nexusmods sitesinden beğendiğin her çeşit skyrim modunu kurabilirsin.

Oyunu daha önce hiçbir şekilde oynamadım. Skyrim anniversary Edition halini satın alıp oynamayı düşünüyorum. Ama mod kurmayı falan pek bilmiyorum. Sizce hiçbir mod kurulmadan sadece Skyrim anniversary Edition oyununu saatlerce oynayıp oyundan zevk alır mıyım? Yoksa illa mod kurmak şart mı? Şart ise de bana mod önerir misiniz?
dostum bende 179tl olan paketi geçen gün aldım. dün modlama işine giriştim bu video sana yardımcı olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

iyi oyunlar.

Dostum bende 179TL olan paketi geçen gün aldım. Dün modlama işine giriştim bu video sana yardımcı olabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İyi oyunlar.

@coez @ester c bir şey daha sorabilir miyim ben mesela anniversary Edition'ı satın alıp Skyrim Special Edition modları kursam herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım acaba yoksa anniversary Edition için de mi farklı modlar var aklıma takıldı sorayım dedim.

@coez @ester c bir şey daha sorabilir miyim ben mesela anniversary Edition'ı satın alıp Skyrim Special Edition modları kursam herhangi bir sıkıntıyla karşılaşır mıyım acaba yoksa anniversary Edition için de mi farklı modlar var aklıma takıldı sorayım dedim.
Tam tersini soracaktın sanırım Special Edition alıp anniversary modlarını kurabilir miyim diye çünkü anniversary edition daha üst paketi. Ama kesinlikle dediğim gibi almanı tavsiye etmem tek farkı balık tutmak ve sözde görsel yenilikler ama bu özelliklere modlar ile zaten çok daha iyi şekilde ulaşabilirsiniz. Special Edition alıp modlamanızı tavsiye ederim.

Daha oyunu oynamadan neden modlama peşine düştün? Skyrim'in kendisi zaten çok dolu bir oyun hele orijinalini oyna sıkılırsan modlama olayına girersin. Millet arabasını boyatmıyor orijinal takıntısı yüzünden.

Şahsen yapımcı firma hariç herhangi bir eklentiyi oyunuma eklemem. İlla yapımcı firma tarafından yapılmış olacak. Bu da benim takıntım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı